30'lu Yaşlarında Kendini Fethetmek
LIFESTYLE

30'lu Yaşlarında Kendini Fethetmek

Roberts, günlük ritüellerin önemi, kişisel tarzının evrimi ve çevrimiçi hayat yaşarken nasıl çıldırılmadığı hakkında konuşuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2021

Instagram

Emma Roberts içsel güvenini benimseme konusunda gerçekleri masaya yatırıyor. Yaklaşan bir dizi yapımda başrol oynamanın yanı sıra, oyuncu kısa süre önce, giyim ve kendi imajıyla ilişkisinden ilham alan Express, 30 Seconds to Confidence ile yeni bir kampanya ortaklığı başlattı.

Roberts'a göre, Express kampanyası sosyal medyada pozitif olmaya ve başkalarına kendini iyi hissetme ritüellerini benimsemeleri için ilham vermeyi amaçlıyor. Roberts, "Kendinizi iyi hissettiren şeyleri görmek ve kendinizi iyi hissettiren şeyleri ifade edebilmek için, özellikle hayatımızı çevrimiçi olarak çok fazla yaşadığımız günlerde, özgüveni somutlaştırmanın çok önemli olduğunu hissediyorum" diyor.

Roberts, yabancılaştırıcı dijital çağ ikliminde herkesin bireysel ve benzersiz ışıltısının özellikle gerekli olduğunu tekrar söylüyor. "Sosyal medyada olumlu olabilecek ve diğer insanlara güven ve mutluluğa teşvik edebilecek her şeyin gerçekten önemli olduğunu hissediyorum, çünkü İnternet bazen çok karanlık bir yer olabilir" diyor. "Geçen bir buçuk yılda pek çok kötü haberin olduğu bir dünyadaydık, bu nedenle hafif ve eğlenceli bir enerji yaymak ve insanların kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak şu anda çok önemli."