ABBA Geri Döndü
LIFESTYLE

ABBA Geri Döndü

39 yıl sonra ilk kez efsanevi grup yeni şarkılar yayınlayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2021

Efsanevi İsveçli pop grubu ABBA, yeni şarkılar yayınlamaya hazırlanırken uzun bir aradan sonra sessizliklerini bozuyor. Bu onların 39 yıl aradan sonra ilk yayınları olacak ve grubun 1982'de dağılmasından bu yana ne kadar zaman geçtiğini düşünecek olursak, bizi heyecanlı bir süreç bekliyor.

Yeni stüdyo kayıtlarının Cuma günü yayınlanacağı öğrenildi. Yeni müziklerini kaydetmek için stüdyoda yeniden bir araya gelme kararı, grubun kurucularının Abba Voyage projesinin lansmanını duyurmasının ardından gerçekleşti. Geçen yıl, grup üyelerinin sanal avatarlarını, tüm büyük hitleri halk önünde gerçekleştirecekleri bir tura çıkacaklarını duyurdular. Sonuç olarak, iyi bilinen şarkılarnaı birkaç yeni parça ile tamamlama fikri ortaya çıktı.

Söz verilen hologram turu koronavirüs nedeniyle ertelendi, ancak ünlü grubun solistleri yeni şarkıların yayınlanmasını geciktirmemeye karar verdi. Ayrıca grubun çevresine yakın bir kaynak, ABBA solistlerinin yakında büyük haberi halkla paylaşmak için Stockholm'de bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi. Ne de olsa müzik efsanelerinin yaklaşık 40 yıldır ilk kez bir araya gelmesi başlı başına büyük bir olay.