Prenses Diana Filmi Spencer'ın Afişi Yayınlandı
LIFESTYLE

Prenses Diana Filmi Spencer'ın Afişi Yayınlandı

Spencer: Kristen Stewart'ın Prenses Diana filmi için ilk afiş yayınlandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Ağustos 2021

Pablo Larraín'in biyografik filminin Venedik prömiyeri öncesinde, teaser afişinde Diana'nın devasa bir elbisenin içinde ağladığı görülüyor.

Kristen Stewart'ın başrolde olduğu ve Pablo Larraín'in yönettiği Galler Prensesi Diana'nın hayatının üç gününü anlatan Spencer'ın ilk afişi yayınlandı. Poster, biyografik filmin Venedik film festivalinde gerçekleştirilecek olan galasından bir hafta önce geldi.

Görüntüde Stewart'ın iki büklüm olduğu ve ağlayarak geniş beyaz bir elbisenin içinde olduğu görülüyor; bu muhtemelen Diana Spencer'ın Kraliyet Opera Binası ziyareti ve The Living Daylights'ın film galası gibi etkinliklerde giydiği "Diaghilev" elbisesinin bir versiyonu. Elbise, gelinliğini de yaratan David ve Elizabeth Emanuel tarafından tasarlanmıştı.

Steven Knight tarafından yazılan Spencer, Prenses Diana'nın kraliyet ailesi ile birlikte olduğu 1991'deki Noel tatillerindeki uzun bir hafta sonuna odaklanıyor. Bu hafta sonunda Prenses Diana'nın (Kristen Stewart) Prens Charles'la (Jack Farthing) olan evliliğini sona erdirme kararına dayanıyor.

Kadroda Timothy Spall, Sally Hawkins ve Sean Harris'inde yer aldığı Spencer filmi 5 Kasım'da gösterime girecek.