Prens William ve Harry'yi Bir Araya Getiren Belgesel
LIFESTYLE

Prens William ve Harry'yi Bir Araya Getiren Belgesel

Prens William ile Prens Harry, büyükbabaları Prens Philip anısına kamera karşısına geçiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Eylül 2021

İki kardeş, merhum Edinburgh Dükü'nün hayatını kutlayan bir yayın için kraliyet ailesinin bir düzineden fazla üyesine katılacak.

Hem Prens William hem de Prens Harry, BBC tarafından üretilen yeni bir televizyon belgeselinde yakın zamanda vefat eden büyükbabaları Edinburgh Dükü Prens Philip'i onurlandırmaya hazırlanıyor.

Prince Philip: The Family Remembers adlı özel program, Kraliçe II. Elizabeth'in yetişkin torunlarından sekizi ve diğer kraliyet ailesi üyeleri, Nisan ayında 99 yaşında vefat eden Philip'e saygılarını sunarken yer alacak. Resmi bir basın açıklamasına göre, belgeselin çekimlerine Philip'in vefatından önce başlandı ve aslında dükün Haziran ayındaki 100. doğum gününe denk gelmesi gerekiyordu.

"Kraliyet tarihinin en uzun süredir hizmet veren eşinin eşsiz bir portresi" olarak tanımlanan belgeselde "dokunaklı anılar, bol mizah ve bu kraliyet öncüsünün karakterine ve mirasına dair sayısız taze anlayış" yer alacak.

Yeni belgeselin haberi, Harry ve William'ın merhum anneleri Galler Prensesi Diana'yı onurlandırmak için Temmuz ayında özel bir heykel açılış töreninde şahsen bir araya gelmelerinden sonra geliyor. Ayrıca Nisan ayında Philip'in cenazesinde kısa bir toplantı yaptılar. Kardeşler, Harry ve Meghan'ın üst düzey kraliyet ailesi üyeleri olarak rollerinden ayrılıp İngiliz monarşisinin kısıtlamalarından daha fazla bağımsızlık elde etme şansı için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınmasından bu yana daha az zaman geçirdiler.

Prens Philip: The Family Remembers 24 Eylül'de BBC One'da yayınlanacak.