Whitney Houston Biyografik Filmi Geliyor
LIFESTYLE

Whitney Houston Biyografik Filmi Geliyor

Whitney Houston resmi biyografik filmi için çalışmalar sürüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2021

Tüm zamanların en çok ödül alan kadın müzisyeni olan Whitney Houston'ın hayatını anlatan I Wanna Dance With Somebody filminde iki başrol belli oldu.

23 Aralık 2022'de vizyona girmesi beklenen I Wanna Dance With Somebody filminde sekiz yıl önce hayatını kaybeden ünlü sanatçı Whitney Houston'ı BAFTA ödüllü aktris Naomi Ackie canlandıracak.

Sony Pictures ve TriStar Pictures'ın çekeceği biyografi filmi I Wanna Dance With Somebody'de Moses Ingram da Houston'ın uzun süreli asistanı Robyn Crawford'u canlandıracak. Crawford, daha sonra Houston'ın yaratıcı yönetmeni olurken aynı zamanda en yakın arkadaşlarından biriydi.

Oscar adayı Anthony McCarten senaryoyu yazıyor ve başlangıçta Stella Meghie'nin yönetmesi beklenen filmin yönetmen koltuğunda Kasi Lemmons oturuyor. McCarten'in Muse of Fire Productions şirketinin yanı sıra, filmin yapımcılığını Houston Estate adına Pat Houston yapıyor. Film, 2022 yılında tüm dünyada aynı anda vizyona girecek.

Ashton Sanders, Bobby Brown'ı oynayacak. 25 yaşındaki aktörün R&B yıldızı ve Houston'ın eski kocası Bobby Brown'ı canlandıracağını bildirdi. Sanders, Oscar ödüllü Moonlight filminde genç Chiron'u oynamasıyla tanındı. Ayrıca Oscar adayı Judas and the Black Messiah filminde ve Hulu dizisi Wu-Tang: An American Saga'da rol aldı.