Jennifer Lopez'li The Mother Filminin Kadrosu Şekilleniyor
LIFESTYLE

Jennifer Lopez'li The Mother Filminin Kadrosu Şekilleniyor

Jennifer Lopez başrollü "The Mother" filminin kadrosuna yıldız isimler eklendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Eylül 2021

Jennifer Lopez'in Netflix filmi The Mother, yıldızlardan oluşan bir kadro oluşturdu.

Variety'e göre The Mother'ın kadrosuna Gael García Bernal (Y Tu Mamá También, Mozart in the Jungle), Omari Hardwick (Power, Sorry to Bother You) ve Joseph Fiennes (Shakespeare in Love, The Handmaid's Tale) katıldı. Yakın zamanda "Sound of Metal"le Oscar adaylığı alan Paul Raci ve yeni yetenek Lucy Paez ("Silencio") de Netflix filminin oyuncu listesine eklendi.

Film, Lopez'i "tehlikeli adamlardan kaçarken yıllar önce vazgeçtiği kızını (Paez) korumak için saklandığı yerden çıkan" ölümcül bir suikastçı olarak takip ediyor. Hardwick'in Lopez'in karakterinin müttefiki olan bir FBI ajanını canlandıracağı, Fiennes ve Bernal'in ise yukarıda bahsedilen "tehlikeli adamları" oynayacağı bildiriliyor.

Filmin yönetmeni Niki Caro (Disney'in son canlı aksiyon Mulan uyarlamasını üstlendi) ve senaryosunu Lovecraft Country'nin showrunner'ı Misha Green kaleme alacak. Benny Medina ve Molly Allen yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

The Mother, Lopez'in Netflix için ilk büyük filmi olacak ve yayın devi ve şirketi Nuyorican Productions ile yaptığı önemli yapım anlaşmasını takip ediyor.