Adele, Yeni Single'ı "Easy on Me" İle Dönüyor
LIFESTYLE

Adele, Yeni Single'ı "Easy on Me" İle Dönüyor

Adele'in yeni single'ı 15 Ekim'de piyasaya çıkacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Ekim 2021

İngiliz şarkıcı Adele, uzun zaman sonra yeni single'ı "Easy on Me"yi hayranlarının beğenisine sunacak. 33 yaşındaki yıldız, şarkının çıkış tarihinin 15 Ekim olduğunu duyurdu.

Adele, "Easy on Me"yi 20 saniyelik siyah beyaz bir kliple duyurdu. Klipte, Adele eski bir teyp kasetini arabasının müzik setine yerleştiriyor ve arabasının penceresinden nota sayfaları uçuşmaya başlıyor.

Diğer üç albümüne de 19, 21 ve 25 olmak üzere yaşını ad olarak veren Adele'nin dördüncü albümünün adının da 30 olacağı tahmin ediliyor. 2008, 2011 ve son olarak da 2015'te albüm çıkaran Adele'in 30'lu yaşlarını anlatan şarkılar için ilham verecek pek çok şey oldu hayatında. Bunların başında, çocuğunun babası Simon Konecki'den boşanması geliyor.

Adele'in yeni single'ından sonra bir albümü de piyasaya çıkacak.

Adele, 21 albümü ile Guinness Rekorlar Kitabı'na çok sayıda rekor ile giriş yaptı. İngiltere'de bir yıl içinde üç milyondan fazla kopya satan ilk sanatçı oldu. Hello şarkısı, 2017 Grammy Ödülleri'nde "Yılın Kaydı", "Yılın Şarkısı" ve "En İyi Pop Solo Performansı" ödüllerini kazanırken; 25 albümü, "En İyi Pop Vokal Albümü" ödülünün yanında "Yılın Albümü" kategorisinde de Grammmy kazandı. Böylece Adele, 2012'de 21 albümüyle kazandığı ödülün ardından bu seneki zaferiyle Grammy Ödülleri tarihinde iki defa "Yılın Albümü" ödülünü kazanan ikinci kadın sanatçı oldu.