The Batman'in Catwoman'ı Zoe Kravitz'e İlk Bakış
LIFESTYLE

The Batman'in Catwoman'ı Zoe Kravitz'e İlk Bakış

Robert Pattinson'ın Batman'i canlandırdığı yeni filmde Zoe Kravitz, Catwoman olarak bilinen Selina Kyle'e hayat veriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Ekim 2021

Hayranların favorisi DC kahramanı, 2012'deki The Dark Knight Rises'tan bu yana ilk solo Batman filminde gelecek yıl beyaz perdeye geri dönüyor. Dawn of the Planet of the Apes yönetmeni Matt Reeves tarafından yazılan ve yönetilen yeni filmde, genç bir Batman'in Gotham City'yi temizlemeye çalışırken birkaç efsanevi çizgi roman kötü adamıyla karşı karşıya geldiğini göreceğiz.

Pandemi ile ilgili birkaç gecikmeden sonra, Warner Bros. filmin vizyon tarihini 4 Mart 2022 olarak belirledi. DC kısa süre önce Batman ve efsanevi kötü adam The Riddler için karakter posterleri ve Gotham'dan bir kare de dahil olmak üzere filmden birkaç bakış paylaştı.

Yeni tam fragman (yukarıya bakın), yeni filmin ne kadar vahşi olacağını gösteriyor. Ayrıca Zoë Kravitz'in Catwoman olarak çok daha fazla görüntüsünü içeriyor, burada maskesinin arkasındaki adama hayran kalıyor ve karakterin çizgi roman kılığına benzer kırmızı bir peruk takıyor.

Robert Pattinson, maskeli kahramanın daha genç bir versiyonunu canlandırıyor. Batman, kahramanın yeni bir bağımsız versiyonunu tanıtacak. Kara Şövalye'nin bu versiyonu köken hikayesini atlıyor, bunun yerine Bruce Wayne'i maskeli kahraman olarak görev süresinin bir yılını takip ediyor. Pattinson'ın Batman'i, filmin koyu tonuna uymasının yanı sıra, önceki versiyonlara göre biraz daha çılgın olacak.

Zoe Kravitz, Catwoman olarak bilinen Selina Kyle'ı canlandırıyor

Uzman hırsız ve antikahraman daha önce Michelle Pfeiffer, Halle Berry ve Anne Hathaway tarafından canlandırıldı. Fragmanın tamamı öncesinde Reeves, "Selina Kyle ile Tanışın" başlığıyla Zoe Kravitz'i paylaştı.

Krävitz, DC FanDome etkinliğinde Catwoman'ın kendi versiyonu hakkındaki düşüncelerini paylaştı. "Onun bir fikir olmasını istemiyorum, bilirsiniz, gerçek bir şehirde gerçek bir durumda, hayatta kalmaya çalışan ve kendi acısına tepki veren gerçek bir insan olmasını istiyorum."