Anya Taylor-Joy Last Night in Soho Soundtrack'ini Seslendiriyor
LIFESTYLE

Anya Taylor-Joy Last Night in Soho Soundtrack'ini Seslendiriyor

Anya Taylor-Joy'un Last Night in Soho için şarkı söylemesini izleyin!

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2021

Yeni filmi Last Night in Soho 12 Kasım'da vizyona girecek olan Anya Taylor-Joy, filmin "Downtown" adlı soundtrack'ini seslendiriyor.

Last Night in Soho, bir şekilde zamanda yolculuk yaparak kendini 60'lı yıllarda bulan ve şarkıcı Sandie'nin (Taylor-Joy) bedenine giren hevesli bir moda tasarımcısı olan Eloise'nin (Thomasin McKenzie) hikayesini takip ediyor. Hikâyeleri geliştikçe, işler daha karanlık bir hal alıyor ve Eloise, 60'lardaki yaşamın ilk düşündüğü kadar çekici olmadığını çabucak öğreniyor.

Edgar Wright, Shaun Of The Dead ve Baby Driver gibi çok sevilen klasikleri yönetmesiyle tanınıyor ve yeni filmi için yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu kurdu. Matt Smith de ayrıca Sadie'nin sevgilisi Jack rolünde.

25 yaşındaki oyuncu yaklaşmakta olan filmi şık bir şekilde tanıtmakla meşguldü; Venedik Film Festivali'nde eşleşen işlemeli bere ve ayakkabılarla vintage bir Dior Haute Couture saten ipek elbise giydiğinde her yerde en iyi giyinenler listeleri girdi. Ardından Tiffany & Co.'nun izniyle 800.000 $ değerinde göz kamaştırıcı vintage bir elmas takı ile eşleştirilmiş ilham verici boyundan bağlamalı elbise giydi.

Last Night in Soho, 12 Kasım'da Türkiye sinemalarında vizyona giriyor.