Selling Sunset'in 4. Sezonu Yolda
LIFESTYLE

Selling Sunset'in 4. Sezonu Yolda

Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir arada sonra, Netflix'in hit realite şovu Selling Sunset nihayet 4. Sezon için geri dönüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2021

UYARI: Selling Sunset 4. Sezon hakkında büyük spoiler içeriyor.

Selling Sunset'te Hollywood emlakçıları ile son görüşmemizden bu yana çok şey oldu. Christine anne oldu, Mary ve Romaine hala birlikte ve Chrishell şimdi biriyle birlikte... patronu Jason. Yani yakalanacak çok şey var. Ancak daha iyi haber şu ki, nihayet dördüncü sezon yolda.

Söylentiler artmaya devam ederken, Selling Sunset'in 4. Sezonu hakkında şu ana kadar bildiklerimizi bir araya getirdik.

Netflix, hit realite şovunun dördüncü sezonunun 24 Kasım'da prömiyerini yapacağını ve tüm orijinal kadronun geri döneceğini doğruladı. Ayrıca iki yeni oyuncu olan, dondurulmuş gıda girişimcisi Emma Hernan ve bir model olan Vanessa Villela da dizinin yaklaşan dördüncü sezonu için kadroya katıldı.

Jason ve Brett Oppenheim'ın Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald (ve Romain Bonnet), Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander ve Davina Potratz ile birlikte geri döneceği doğrulandı.

Davina Potratz, Beverly Hills'teki rakip grup Douglas Elliman için Oppenheim'dan ayrılıyor. Ve eski patronu Jason Oppenheim onun için şunları söylüyor; "Davina için her zaman en iyisini isteyeceğim ve umarım gelecekte de birlikte çalışmaya devam ederiz." Potratz'ın hala Selling Sunset'te yer alıp almayacağına gelince, Divina "Ben kesinlikle ben hala bunun bir parçası olduğumu umuyorum." dedi. Ancak Netflix yorum yapmadı.

Potratz, oyuncu arkadaşları Chrishell Stause, Christine Quinn, Maya Vander, Mary Fitzgerald, Amanza Smith ve Heather Rae Young'a haber vermeden önce basına bir açıklama yaptı ve onların kararını anlamalarını umuyor.

3. Sezonun çekimleri sona erdiğinden beri, Selling Sunset'ten Heather Rae Young, HGTV yıldızı Tarek El Moussa ile nişanlandı . Çiftin ilişkisi, bir yıllık flört yıldönümlerinde gerçekleşen nişan ile hızla ilerliyor. Young'ın sevgilisi şüphesiz kendi TV şovlarıyla meşgul olsa da Selling Sunset'in dördüncü sezonunda da yer alması mümkün.

Chrishell Stause'un geleceği dört gözle bekleniyor. Dizinin yaratıcısı Adam DiVello, Los Angeles Times ile yaptığı röportajda Chrishell Stause'un Justin Hartley'den ayrılmasının ardından Hollywood Hills'deki yeni evinde 3. sezonun bitişini sevdiğini söyledi; "Yalnızlığını ve tüm şehre bakan pencereleri ile konumlandırılmasını seviyorum. Bu, Vadi'nin her yerinde takip ettiğimiz bir kız ve şimdi sanki önündeki her şeyi görebiliyormuş gibi tepelerde dikiliyor."

Finale değinen Stause, "Bu çok şeyi simgeliyor ve bence izleyiciler de bunu görebilecekler. Merak ediyorum, 'Orada ne var? Bu neye dönüşecek?' Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum ama planım tamamen değiştiğine göre sonsuz olasılıklar var."

Zamanını LA ve Miami arasında bölen Maya Vander ise Selling Sunset'ten temelli ayrılacağına dair spekülasyonları kapattı. "Hayır, gitmiyorum. Jason [Oppenheim] ile kalıyorum." dedi.