Midpoint 20. Yılını Coşkuyla Kutluyor
LIFESTYLE

Midpoint 20. Yılını Coşkuyla Kutluyor

2002 yılında "Herkesin Buluşma Noktası" mottosuyla yola çıkan Midpoint, dünya mutfaklarından seçilmiş lezzetleri, farklı tatlara uyarladığı menüsü, müşteri memnuniyetini merkezine alan profesyonel hizmet anlayışı ve sıcak atmosferi ile 20 yıldır lezzet se

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Kasım 2021

Keyifli buluşmalara, lezzetli kaçamaklara ve sıcak sohbetlere ev sahipliği yapan Midpoint, 20. yılını bir dizi etkinlikle kutladı. 20. yılında, misafirlerinin hafızasına kazınan en sevilen lezzetlerini Ekim ve Kasım ayları boyunca lezzet severler ile buluşturan Midpoint, İskender Paydaş ve Yol Project konserleriyle de misafirlerine coşkulu bir deneyim sundu.

Zincir restorancılık anlamında birçok ilki Türkiye'ye kazandıran, hizmet kalitesiyle sektörün gelişiminde her zaman öncü olan Midpoint 20. yılını coşkuyla kutladı. Bulunduğu lokasyonlar ve lezzetleriyle herkes için ulaşılabilir bir noktada duran Midpoint, lezzet ve kalitenin bir araya geldiği 20 yıllık yolculuğunda binlerce anıya ve güzel ana ev sahipliği yaptı. Kalitesinden ödün vermeden misafirlerini yenilikleriyle her zaman şaşırtan marka 20. yılına özel hazırladığı menüsü, konserler ve sürpriz hediyeleriyle misafirlerinin yüzlerini gülümsetti. 20. yıla özel hazırlanan menüde Midpoint'in menüsünde daha önce yer alan ve misafirlerinin lezzet hafızasına kazınan Beşamel Soslu Tavuk, Borbulan Soslu Tavuk ve Steak Parmesan yer aldı. Ekim ve Kasım ayları boyunca Midpoint şubelerinde deneyimlenen menüler, anın tadını çıkarırken güzel hatıraları da anımsamayı sağladı.



29 Ekim'de Türkiye çapındaki tüm Midpoint noktalarında konuklarına 20. yılına özel pasta ikramında bulunan Midpoint, misafirlerinin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktı.

ÖZEL KONSERLER
Midpoint, 28 ve 29 Ekim'de 20. yılına özel düzenlediği iki konserle konuklarını müzik ve eğlence ile buluşturdu. Popüler yabancı şarkılar, popüler Türkçe parçalar ve kendi bestelerinden oluşan repertuvarları ile sahnede oluşturdukları enerjiyi izleyenlere yansıtıp birlikte eğlenmeyi ilke edinmiş Yol Project 28 Ekim 22:00-00:00 arasında Tünel Midpoint'te sahne aldı. Cumhuriyet'in 98. yılında, rafı ödüllerle dolu bir müzisyen, Türk popüler müzik piyasasını şekillendirmiş isimlerden İskender Paydaş Fenerbahçe Midpoint'te unutulmaz bir akşam yaşattı. 29 Ekim'de 21:00-23:00 arasında sahne alan Paydaş pop-rock yorumuyla müzik tutkunlarına keyifli bir deneyim yaşattı.



20 YILDIR YENİLİĞİ, LEZZETİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ MERKEZİNE ALAN RESTORAN
Midpoint kurulduğu ilk günden bugüne misafirlerini yeni lezzetlerle tanıştırmaya önem veriyor. Dünyanın seçkin mutfaklarından özel yemekleri menüsüne entegre eden marka, her zaman konuklarını şaşırtmayı ve keyifli anlar yaşatmayı başarıyor. Çatısı altındaki 50 restoranla İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, Antalya ve Mersin olmak üzere 7 şehirde hizmet veren Midpoint, yüksek lezzet standardı için ürünlerini kendisi üretmeye önem veriyor. Makarnalar, soslar ve reçellerini kendisi üreten restoran, yarattığı lezzet standardizasyonuyla 20 yıldır herkes için vazgeçilmez bir buluşma noktası. Türkiye'nin neresinde olursa olsun Midpoint'e gelen misafirler lezzet deneyimini bütünüyle yaşayabiliyor.