Carrie Bradshaw'ın Evi Kiralanabilecek
LIFESTYLE

Carrie Bradshaw'ın Evi Kiralanabilecek

Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı Carrie Bradshaw karakterinin evi günlük kiralamaya çıkarılıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Kasım 2021

Sarah Jessica Parker'ın Sex and the City'de canlandırdığı Carrie Bradshaw karakterinin evinde kalmak ister miydiniz? Evde Carrie Bradshaw tarafından karşılanmaya, ikonik Manolo Blahnik topuklularını denemeye ne dersiniz?

Dizide Carrie Bradshaw'ın evi Airbnb'de günlük kiralamaya çıkarılıyor. Carrie, New York'un lüks yerleşim bölgesi Upper East Side'da yer alan, kum taşından yapılmış binadaki dairede yaşıyordu.

Evi kiralayanları, Sarah Jessica Parker'ın, nam-ı diğer Carrie Bradshaw'ın videodan görüntüsü karşılıyor. İlk bölümü 23 yıl önce yayınlanan dizideki Carrie Bradshaw karakterinin evi, 23'üncü yıl kutlaması nedeniyle günlüğü 23 dolardan kiralanabiliyor.

Ev, dizide Carrie Bradshaw'un evi olarak kullanılan ev değil aslında. Dizideki ev, sette oluşturulmuştu. Yeniden yaratılan daire Chelsea'de bulunuyor ve orijinali gibi görünüyor.

Warner Bros, Carrie'nin evini kiralama fikrimi bir tanıtım kampanyası olarak kullanıyor. Sex and The City'nin devam dizisi And Just Like That'in gösterimleri başlamak üzereyken böylece dizinin popülerliği yeniden gündeme gelmiş oluyor. And Just Like That 10 bölümden oluşacak. HBO, orijinal Sex and The City dizisini 1998 ile 2004 yılları arasında yayınlandı. O dönemde büyük başarı yakalayan dizi onlarca ödüle layık görüldü.