Ariana Grande ve Cynthia Erivo Müzikal Filmde Başrolde
LIFESTYLE

Ariana Grande ve Cynthia Erivo Müzikal Filmde Başrolde

Ariana Grande ve Cynthia Erivo, Broadway Müzikali Wicked’ın Film Uyarlamasının Başrolünde Yer Alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Kasım 2021

Ariana Grande ve Cynthia Erivo, Jon M. Chu'nun yönettiği, Broadway müzikali Wicked'in uzun metrajlı uyarlamasında yer aldıklarını Instagram hesaplarında duyurdular. Tony ödüllü müzikalde Grande; Glina, Erivo ise Elphaba karakterine hayat verecek. Orijinal Broadway müzikalinin başrolünde ise Glinda ve Elphaba rollerinde Kristen Chenoweth ve Idina Menzel bulunuyor.

Erivo, Grammy, Emmy ve Tony ödüllü aktris, şarkıcı ve yapımcı olmanın yanı sıra Oscar, Altın Küre ve SAG adayı. West End ve Broadway'de The Color Purple'da büyük ses getirdi. Yakın zamanda National Geographic'in antoloji dizisi Genius: Aretha'da Aretha Franklin'i canlandırdığı için Emmy'ye aday gösterildi. Erivo'nun ilk albümü "Ch. 1 Vs. 1", yakın zamanda Verve/Universal Music Group tarafından satışa çıkarıldı.

Grammy ödüllü Grande, 1964'teki Beatles'tan bu yana Billboard Hot 100 listesinde ilk üç sırayı almayı başaran ilk sanatçı oldu. Geçen yıl, beş single'ı listelerde 1 numaradan çıkış yapan ilk ve tek sanatçı oldu. 28 yaşına geldiğinde, tamamı platin olan ve dünya çapında 98 milyar dinlenmeyi aşan altı albüm çıkardı. Spotify'ın son on yılın en çok dinlenen kadın sanatçısı unvanı da elinde bulunuyor. NBC'nin The Voice yarışmasında koçluk yapıyor ve Netflix için Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın karşısında yer aldığı Adam McKay filmi Don't Look Up'ta rol aldı.