Chanel, Kristen Stewart'lı Spencer'a Sponsor Oldu
LIFESTYLE

Chanel, Kristen Stewart'lı Spencer'a Sponsor Oldu

Bu, Chanel'in marka elçisi Kristen Stewart'ın başrolde olduğu bir filmi mali olarak desteklediği üçüncü kez oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Kasım 2021

2013'ten beri Chanel marka elçisi olan Kristen Stewart, filmlerini desteklemesi için Fransız lüks markasına güvenebilir ve sadece gösterişli gardırop kredileriyle değil.

Chanel üçüncü kez, "Twilight" ve "Charlie's Angels" gibi büyük serileri "On the Road" ve "Lizzie" gibi bağımsız filmlere uzanan bir kariyerle tanınan aktrisin yer aldığı bir film için finansman sağladı.

Marka, Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandırdığı yönetmen Pablo Larraín'in filmi "Spencer" ile ortaklığını resmen doğruladı. Film, 1991 yılında merhum prensesin Noel tatilini kraliyet ailesiyle Kraliçe II. Elizabeth'in Sandringham Malikanesi'nde geçirerek Prens Charles'tan ayrılmasına yol açan önemli bir hafta sonuna odaklanıyor.

Chanel yaptığı açıklamada, daha fazla ayrıntı vermeden, "Bu işbirliği, Chanel'in sinematografik yaratıma eşlik etme ve destekleme taahhüdünün bir parçası ve bu durumda, Chanel büyükelçisi Kristen Stewart tarafından oynanan bir ikon olan Prenses Diana'nın hikayesi " dedi.

Aktris, filmden bir ön görüntüde, Chanel'in 1988 sonbahar hazır giyim koleksiyonundan özel dikilmiş yakalı kırmızı bir tüvit ceket giyiyor. Bir diğerinde, altın Coco Crush küpeli kırmızı balıkçı yaka kazakla görülüyor.

Stewart ayrıca , 78. Venedik Uluslararası Film Festivali'ndeki dünya prömiyeri de dahil olmak üzere, filmin çeşitli gösterimlerinde Chanel imzalı elbiseler tercih etti.

Chanel daha önce, her ikisi de Olivier Assayas'ın yönettiği ve her ikisinin de başrolünde Stewart'ın oynadığı "Personal Shopper" ve "Clouds of Sils Maria"nın finansmanına katkıda bulunmuştu.

Ayrıca, bu yıl Cannes Film Festivali'nin açılışını yapan ve markanın bir başka marka elçisi Marion Cotillard'ın başrolde yer aldığı müzikal "Annette"e de destek verdi.

Chanel'in sinemayla bağlantısı, film devi Sam Goldwyn'in kurucusu Gabrielle Chanel'i Hollywood'a davet ettiği 1931 yılına kadar uzanıyor. Los Angeles tren istasyonundaki karşılama partisi Greta Garbo'yu içeriyordu ve Chanel, Gloria Swanson gibi aktrisler için kostümler tasarlamaya devam edecekti.