And Just Like That Yayın Tarihi Belli Oldu
LIFESTYLE

And Just Like That Yayın Tarihi Belli Oldu

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ve Cynthia Nixon’ın başrollerini paylaştığı And Just Like That 9 Aralık’ta yayınlanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Kasım 2021

HBO Max'in 10 bölümlük And Just Like That adlı dizisi, orijinal dizi olan Sex And The City'deki dört ana karakterden üçünü (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis tarafından canlandırılan Carrie, Miranda ve Charlotte) "50'li yaşlarında hayatın ve arkadaşlığın gerçekliğinde gezinirken" takip edecek.

Yaklaşmakta olan And Just Like That dizisi için ilk tam fragmanı gelirken aynı zamanda dizinin ilk iki bölümünün 9 Aralık'ta yayınlanacağı açıklandı. Sonraki sekiz bölüm her hafta Perşembe günleri gelecek.

Daha önce bildirildiği gibi, Kim Cattrall Samantha olarak geri dönmeyecek.

Sex and the City, 1998'de HBO'nun amiral gemisi gösterilerinden biri olarak ortaya çıktı ve modern popüler kültürde (ve gardıroplarımızda) silinmez bir iz bıraktı.

Altı sezon ve iki film boyunca ikonik dörtlüğünün dostluğu bir, bir meme kanseri teşhisi, Carrie'nin Big ile olan aşk ilişkisi, Altı sezon boyunca ikonik dörtlünün dostluğu bir yas, bir meme kanseri teşhisi, Carrie'nin Big ile olan açık/kapalı aşk ilişkisi, dermatolojik felaketler, boşanma ve daha pek çok neşeli/hüzünlü ana tanıklık etti.

Darren Star tarafından yaratılan ve Candace Bushnell'in aynı başlıktaki sütununa dayanan drama aynı zamanda hareketli şehir manzarasının canlı çekimleriyle New York City'ye karşılık gelen bir aşk mektubuydu.

Samantha'nın yokluğu, HBO'nun baş içerik sorumlusu Casey Bloys'a göre dostlukların yıllar içinde nasıl gelişebileceğini vurgulamak için hikayenin bir parçası olarak işlenecek.