Bol Yıldızlı Don't Look Up'tan Resmi Fragman
LIFESTYLE

Bol Yıldızlı Don't Look Up'tan Resmi Fragman

Her anlamda, yıldızlarla dolu bir film.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Kasım 2021

Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için büyük bir medya turuna çıkmak zorunda kalan iki astronomun öyküsünü anlatan Don't Look Up, 24 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ariana Grande gibi isimlerin yer aldığı, merakla beklenen Don't Look Up'ın resmi fragmanı paylaşıldı.

2016 yılında The Big Short ile En İyi Özgün Senaryo Oscarı'nı kazandıktan sonra geçtiğimiz yıl da Vice ile aynı kategoride Oscar adaylığı kazanan Adam McKay, Netflix çatısı altında hazırladığı yeni filmi için son yılların en heyecan verici oyuncu kadrolarından birini bir araya getiriyor.

Don't Look Up isimli film, bir meteorun altı ay içinde Dünya'yı yok edeceğini öğrenen iki uzay bilimcinin hikâyesini anlatıyor. İnsanları yaklaşan yıkıma karşı uyarmak isteyen bu iki uzay bilimci, kötü haberi duyurabilmek için basın turuna çıkıyor.

Açıklanan resmi özete göre; "Astronomi mezunu bir öğrenci olan Kate Dibiasky (Lawrence) ve onun profesörü Dr. Randall Mindy (DiCaprio), güneş sistemi içinde yörüngede dönen bir kuyruklu yıldızı şaşırtıcı bir şekilde keşfeder. Sorun, Dünya ile doğrudan çarpışma rotasında olması. Diğer sorun? Kimse gerçekten umursuyor gibi görünmüyor. İnsanları Everest Dağı büyüklüğünde bir gezegen katili hakkında uyarmanın, gezinmek için elverişsiz bir gerçek olduğu ortaya çıkıyor. Dr. Oglethorpe'un (Morgan) yardımıyla, Kate ve Randall, kendilerini Başkan Orlean (Streep) ve onun oğlu ve Genelkurmay Başkanı Jason'ın (Hill) ofisinde bulurlar ardından ise bir medya turuna çıkarlar. The Daily Rip, Brie (Blanchett) ve Jack (Perry) tarafından sunulan hareketli bir sabah programıdır. Kuyruklu yıldızın etkisini göstermesine sadece altı ay kala, 24 saatlik haber döngüsünü yönetmek ve çok geç olmadan sosyal medya takıntılı halkın dikkatini çekmek şaşırtıcı derecede komik olacak. Dünyanın sadece yukarı bakmasını sağlamak için ne gerekiyor?"