Adele, Gözyaşlarını Tutamadı
LIFESTYLE

Adele, Gözyaşlarını Tutamadı

Easy on Me'nin şarkıcısı, ITV özel konseri An Audience with Adele sırasında eski bir öğretmeniyle yeniden bir araya geldiğinde duygusal bir an yaşadı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Kasım 2021

Dame Emma Thompson, bu ayın başlarında London Palladium'daki ITV özel konseri An Audience with Adele'de 33 yaşındaki "Easy on Me" şarkıcısına çocukluğundan, büyümesi üzerinde kalıcı bir izlenim bırakan biri olup olmadığını sordu. Adele, Chestnut Grove'daki İngilizce öğretmeni McDonald'ın gençken ona ilham verdiğini açıkladı.

Grammy ödüllü şarkıcı, "Çok havalıydı. Çok ilgi çekiciydi. Bizi gerçekten umursadı ve onun bizi umursadığını biliyorduk" dedi. McDonald'nın "çok cana yakın ve sevimli olduğunu, İngilizce derslerimi gerçekten dört gözle beklediğini" ekledi. Daha sonra Thompson, Adele'in sevgili öğretmeninin seyirciler arasında oturduğunu açıkladı. Şok olan Adele, onu sahneye davet etti. Kucaklaşırken McDonald, "Seninle gurur duyuyorum" dedi.

Adele, "Geleceğinizi bilmiyordum," dedi. "Sorun değil. Sürpriz olması gerekiyordu zaten," diye yanıtladı McDonald. "Beni hatırladığın için çok teşekkür ederim." Adele, "Hayatımı gerçekten değiştirdiniz," diye yanıtladı. "Şimdi, tüm makyajımı yeniden yaptırmam gerekiyor," diye şaka yaptı gözyaşlarını silerken.

Katılımcılar arasında Beyoncé, Dua Lipa, Andrew Lloyd Webber, Idris Elba, Samuel L. Jackson, Emma Watson, Naomi Campbell ve şarkıcının spor menajeri erkek arkadaşı Rich Paul yer aldı. Adele, aşk hayatıyla ilgili aylarca süren spekülasyonların ardından Eylül ayında Instagram'da yayınladığı Post ile 39 yaşındaki Paul ile ilişkisini açıklamıştı. Bir kaynak, Temmuz ayında ikisinin "birkaç aydır" çıktıklarını söylemişti. Paul ile iki yıl önce bir partide tanıştıktan sonra 2021'in başında çıkmaya başladığını açıkladı. Eski kocası Simon Konecki'den boşandıktan sonra Adele, "33 yaşında, boşanmış, bir oğlu olan ve aslında bir çok sorumluluğu olan bir erkek annesi" olarak bir partnerden ne istediğini tam olarak bildiğini söyledi. Bir çok değişim ardından da Adele, altı yıl aradan sonra 19 Kasım'da 30 adlı, çok beklenen albümünün kaydını yayınladı.