Duvarlarınızda Yeniliğe Yer Açın
LIFESTYLE

Duvarlarınızda Yeniliğe Yer Açın

Şimdi Visuelle Zamanı

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Kasım 2021

Yapı kimyasalları sektöründe önemli bir yere sahip olan Kalekim, yeni markası Visuelle ile dekoratif kaplamaya yepyeni bir soluk getirdi. Kalekim'in doğadan ilham alan tasarım seçenekleriyle birleştiren Visuelle ilham verici mekânsal çözümler sunarak duvarlarınızı estetik yorumlarla buluşturuyor.

Etna Collection'ı dekorasyon tutkunlarıyla buluşturmaya başlayan Visuelle, bu koleksiyonun Beton Art serisinde yaratıcı tasarımlarla yapıları özüne döndürüyor. Brüt beton görünümüne farklı bir çerçeveden bakan seri, varyasyon zenginliğiyle farklı kullanım alanları yaratıyor. İşlenmemiş brüt beton dokusunun zarif motiflerle zenginleştiği seri, betonun zamansız güzelliğini yaşam alanlarınıza taşıyor.

Siz de Beton Art serisi ile beton görünümünü yaşam alanlarınıza taşıyabilir; özgün ve estetik bir atmosfer yaratabilirsiniz. İstanbul, Ankara ve Bursa'da hizmete sunulan Visuelle için yaptığınız talep kapsamında Kalekim'in uzman kadroları, en kısa sürede size ulaşarak, uygulamayı düşündüğünüz mekanda keşif yapıyor. İkinci aşamada da hayal gücünüze ve zevkinize göre seçtiğiniz Visuelle koleksiyonu duvarlarınıza uygulanarak, yaşam alanınızdan yeni dünyalara pencere aralanıyor.