Prens William ile Kate Middleton Noel Kartlarını Paylaştı
LIFESTYLE

Prens William ile Kate Middleton Noel Kartlarını Paylaştı

İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ile Kate Middleton, her yıl yayınlanan noel kartpostalıyla karşınızda.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Aralık 2021

İngiltere kraliyet ailesinin en göz önünde üyeleri, tahtın ikinci sıradaki varisi Prens William ve eşi Kate Middleton, çocuklarıyla birlikte poz verdikleri Noel kartını yayınladı. Herkes kış mevsimini çağrıştıran bir poz geleceğini umarken aile, bu yılın ikinci yarısında çıktıkları sanılan "gizli" Ürdün tatilinde çekilen bir fotoğrafı yayınladı. Ünlü Petra Antik Kenti'nde çekildiği belli olan fotoğrafta tüm aile objektife mutlu bir şekilde gülümsüyor.

Prens William ve Kate Middleton'ın çocuklarıyla birlikte poz verdiği bu Noel kartı yayınlandığında hayranlarını da şaşırttı. Herkes onlardan daha çok sonbahar ya da kış koşullarına uygun bir poz bekliyordu. Ürdün'de çekilen fotoğraf ise ailenin ne zaman bu tatile çıktığı sorularını da beraberinde getirdi. Cambridge ailesi tatillerinde açıklanmayan yerlere gidiyor. Genel kanı ise çiftin çocuklarıyla birlikte Karayip adalarında tatil yaptığı yönündeydi. O yüzden Ürdün Tatili çiftin hayranlarını şaşırttı. Bu tatilin, pandemi nedeniyle uygulanan seyahat yasaklarının gevşetilmesinden sonra yani bu yılın ikinci yarısında gerçekleştiği tahmin ediliyor.

İKİ BUÇUK YIL ÜRDÜN'DE YAŞADI
Kate Middleton'ın çocukluk yıllarında ailesiyle birlikte iki buçuk yıl Ürdün'de yaşadığını da hatırlatalım. British Airways'te çalışan babası Michael'ın görevi nedeniyle Middleton ailesi Ürdün'de bir süre yaşamıştı, Kate ve kardeşi Pippa da o süre içinde orada kreşe gitmişti.