Mis Kokulu Davet: Guess Bella Vita Parfüm
LIFESTYLE

Mis Kokulu Davet: Guess Bella Vita Parfüm

Dünyaca ünlü moda markası GUESS, EN YENİ KOKUSU BELLA VITA FOR WOMEN’ın Tüm dünyadan sonra Türkiye’de Vadi İstanbul Guess Jeans mağazasında tanıtımını gerçekleştirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Aralık 2021

Mis kokulu davete cemiyet ve iş dünyasından katılım gerçekleşti. Raşit Bağzıbağlı, Batya Kebudi, Arzu Kunt, Günsel Ülkü, Ece Gürsel, Yağmur Kalyoncu, Ayşegül Kayabay, Tülin Kartoz, Işık Durak, Hande Durak, Ufuk Memoğlu, katılan bazı isimler arasındaydı. Davetin ev sahipliğini 4A Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelikkol yaptı.

GUESS BELLA VITA Christine Hassan ve Valerie Garnuch-Mentzel'in Drom parfümeri ekibi, "Bu koku, benzersiz hikayesini korkusuzca sahiplenen kadın için" diyor. "GUESS Bella Vita'yı, kendini seven ve inanan tüm kadınlara bir hediye olarak sunduk."

GUESS'in Kreatif Direktörü Paul Marciano'nun yönettiği ve fotoğrafçı Tatiana Gerusova'nın objektifinden çekilen fotoğraf, model Julia Logacheva'yı çekici bir anında yakalıyor. GUESS Bella Vita şişesinin zengin altın tonlarına siyah beyaz bir atmosferle kontrast yaratan Julia, GUESS Bella Vita'nın, teninde kalan tonlarının tadını çıkarırken ilginin odağı oluyor.