Huzur ve Lüks Birleşmi
LIFESTYLE

Huzur ve Lüks Birleşmi

Yeni yıla farklı bir giriş yapmak isteyenlere Maldivler’de huzur ile lüksü bir araya getiren Joali Maldives önerimiz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Aralık 2021

Maviyle yeşili buluşturan atmosferiyle huzur dolu Maldivler'i hâlâ keşfetmediyseniz, yeni yıl planlarınıza dahil edin deriz. Yılbaşı kutlamaları için alışılagelmiş bir rota olmasa da yılı huzurla kapatmak isteyenlere iyi geleceği kesin. Tropikal bir adada festival ortamını yaşamak kesinlikle unutulmaz bir deneyim olacaktır. 21 Aralık'tan başlayarak 9 Ocak'a kadar sürecek olan yılbaşı festivaliyle Joali Maldives, bu deneyimi en etkileyici haliyle yaşayabileceğiniz adreslerin başında geliyor. Her yaş grubuna hitap eden yılbaşı festivali üç hafta süresince Kuzey Kutbu'nu Maldivler'in ılıman iklimine taşıyor! Her biri sürdürülebilir lüks konseptine sahip 73 özel villa ise konukları duyusal yolculuğa çıkarmak üzere tasarlanmış.

Hazırlanan aktiviteler sayesinde sıkılmak mümkün değil. Çocuklar için farklı atölye çalışmaları ve su sporları seçenekleri sunulurken, yetişkinler ve çiftler tadım menüleri, miksolojist eşliğinde kokteyl atölyeleri ve farklı kültürlerden derlenen gurme lezzetleri tadabilecekler. Eğer aradığınız huzurdan çok adrenalin ise uçsuz bucaksız mavilik sunan Hint Okyanusu üzerinde paraşütle manzarayı izleyebilir, şnorkelli yüzme, okçuluk ve Joali Triatlon gibi aktivitelere dahil olabilirsiniz. Yoga seansları ve rehberli meditasyonlar ise iç huzuru arayanlar için ideal seçim.

Joali Maldives'in yeni yıla girerken misafirlerine sunduğu bir diğer aktivite de gastro deneyimler. Yeni yıl kutlamalarına özel Beş Duyu Atölyesi ile sürdürülebilir lezzetler, ödüllü şef Hidemasa Yamamoto tarafından hazırlanan Asya menüleri, Hint, Türk, İtalyan mutfağının en özel seçkileri sunuluyor. Üstelik tüm bu deneyimlere eşsiz bir gün batımı, masmavi sonsuzluk ve yemyeşil bir doğa eşlik ediyor.