DESIGNERS ICONIC LOOK YENİ YIL FESTİVALİ
LIFESTYLE

DESIGNERS ICONIC LOOK YENİ YIL FESTİVALİ

Designers Iconic Look, 25-30 Aralık 2021 tarihleri arasında tasarım, lezzet, sanat, müzik, alışveriş ve sohbeti bir araya getiriyor. Çağdaş Türk tasarımcılarının ürünleri, 
lezzet, sanat, eğlence, konser ve sohbetler eşliğinde, Fişekhane’nin büyülü atmo

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Aralık 2021

Yeni yıl ruhunun verdiği enerjiyle konuklarını ağırlamaya hazırlanan Designers Iconic Look Festivali, 25-30 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul'un kültür-sanat, gastronomi ve yeni yaşam merkezi Fişekhane'de kapılarını açıyor. Designers Iconic ve Bluechip Creative Events iş birliğiyle gerçekleştirilecek festival, değerli tasarımcıların özel ürünlerini gün boyu sürecek müzik performansları, yaratıcı söyleşiler ve gurme lezzetlerle buluşturuyor. 6 gün sürecek festivalde, Sevil Dolmacı Art Gallery küratörlüğünde çağdaş sanat eserleri tüm alanlarda ve tarihi hamam binasında ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Misafirlerine unutulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatmayı hedefleyen festivalin kapıları her gün saat 12.00- 20.00 arası açık olacak. Etkinliğin biletleri Biletino üzerinden satışa sunuluyor.

Tasarım, Sanat, Lezzet ve Alışveriş bu festivalde!

Çağdaş tasarımcıların özgün tasarımlarını misafirleriyle buluşturmakla kalmayan Designers Iconic Look, aynı zamanda rafine tasarımları geleceğe taşımayı kendine misyon ediniyor. Gün boyu sürecek DJ müziklerinin yanı sıra, Göçmens, Quartist ve Cuban Trio grupları her gün belirli saatlerde dünya müzikleri repertuarıyla galeri alanındaki sahnede, eğlenceli müzikleriyle festivale renk katıyor.

Her gün saat 17.00-18.00 aralığında ise farklı konu başlıklarında konusunda uzman isimlerle 30 dakikalık söyleşilerle moda, müzik, sanat ve sağlıklı yaşam konuşulacak.

Festival, 30 Aralık akşamı saat 20.00'de gerçekleştirilecek CIRCUS konseriyle sona erecek.