Emily in Paris 2. Sezonu Moda Aramalarını Artırdı
LIFESTYLE

Emily in Paris 2. Sezonu Moda Aramalarını Artırdı

Abartılı kostümü (ve hikayesi) ile bilinen Emily in Paris'in hayranları en sevdikleri eşyaları aramaya başlamaktan çekinmediler.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Aralık 2021

Netflix'in "Emily in Paris" dizisinin merakla beklenen ikinci sezonunun prömiyeri daha bu hafta olmasına rağmen, ilk 24 saat içinde bazı moda aramalarının şimdiden arttığı görülüyor.

Ebates'in sahibi olduğu dijital alışveriş platformu ShopStyle'ın topladığı verilere göre Emily Cooper, Mindy Chen, Camille ve Julien gibi karakterlerin giydiği ürün aramaları arttı.

Lily Collins'in canlandırdığı Emily karakteri genellikle eğlenceli baskılar ve baş akseuarları açısından zengin bir giyim zevkine sahip. Çizgili beyaz ve mavi bir kazak, bir blazer ve şapka için moda sorguları yüzde 42 arttı. Kırmızı elbise aramaları yüzde 41, diz boyu çizme aramaları yüzde 37 yükseldi. Ek olarak, Dior için internet aramaları da yüzde 40 arttı.

Emily'nin Paris'teki en iyi arkadaşı Mindy (Ashley Park tarafından canlandırılıyor), payetli blazer ceketler ve kırmızı kova çanta ile ilgili aramaları sırasıyla yüzde 69 ve yüzde 60 artırdı. Leopar kaban, kırmızı elbise ve siyah fötr şapka sorguları sırasıyla yüzde 53, yüzde 41 ve yüzde 24 yükseldi.

Bu arada, serinin gerçek Fransız kızı Camille (Camille Razat tarafından canlandırılan) ile ilgili moda aramaları, deri bir blazer elbiseyle başlayarak yüzde 80'e varan artış gösterdi. Büyük beden blazer, yüksek belli pantolon ve kısa blazer için sorgular sırasıyla yüzde 50, yüzde 46 ve yüzde 44 arttı.

Emily'nin eğlenceli ve modaya uygun iş arkadaşı Julien (Samuel Arnold tarafından canlandırılıyor) da ikinci sezonda moda oyununu hızlandırdı. Mor blazer ceket ve beyaz pantolon ile ilgili aramalar sırasıyla yüzde 59 ve yüzde 38 arttı.

Dizi, geçen yıl izleyicilerin karakterlerin stiline ve Paris'te geçen abartılı olay örgüsüne doyamadıklarında büyük ses getirdi. "The Devil Wears Prada" ve "Sex and the City" gibi projelerde de çalışmış olan efsanevi kostüm tasarımcısı Patricia Field tarafından tasarlandığından, kostümlerin bu kadar çok kişinin dikkatini çekmesi şaşırtıcı değil.