Bridgerton'ın 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı
LIFESTYLE

Bridgerton'ın 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Bridgerton'ın 2. sezon başrol oyuncuları yayın tarihini bir video ile açıkladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Aralık 2021

2020 Noel Günü'nde Netflix, dünya çapında fenomen haline gelen ve Regency England draması olan Bridgerton'ı yayınladı. Son derece popüler olan dizinin galasının birinci yıl dönümünü kutlamak için Netflix ve yapımcı Shondaland, Bridgerton'ın gelecek ikinci sezonunun yayın tarihini açıkladı; 25 Mart Cuma günü vizyona girecek.

Netflix, Julia Quinn'in diziye ilham veren Bridgerton romanlarının ikincisi The Viscount Who Loved Me'den uyarlanan yeni sezonun tarih duyurusunu Bridgerton ailesinin bir kaç üyesi ve yeni oyuncularla yaptı.

Bridgerton'ın 2. Sezonu Bridgerton ailesinin en büyük oğlu Vikont Lord Anthony Bridgerton'ı (Jonathan Bailey) uygun bir eş bulmaya çalışırken takip ediyor. Aile adını koruma göreviyle hareket eden Anthony'nin imkansız standartlarına uyan bir sosyetik genç arayışı, Kate (Simone Ashley) ve küçük kız kardeşi Edwina (Charithra Chandran) Sharma Hindistan'dan gelene kadar sürüyor.

Anthony, Edwina'ya kur yapmaya başladığında, Kate niyetinin gerçek doğasını keşfeder ve birlikteliği durdurmak için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir. Ancak bunu yaparken, Kate ve Anthony'nin sözlü tartışmaları onları birbirine yaklaştırır ve her iki tarafta da meseleleri karmaşık hale getirir.

Bridgerton'ın 2. Sezon ana oyuncu kadrosunda ayrıca Shelley Conn (Mary Sharma), Calam Lynch (Theo Sharpe) ve Rupert Young (Jack) yer alıyor. Ek geri dönen yıldızlar arasında Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington) bulunurken Julie Andrews, Lady Whistledown'ı seslendirecek.

Ayrıca Bridgerton'ın üçüncü ve dördüncü sezonu da onaylandı.