Janet Jackson Belgeseli Geliyor
LIFESTYLE

Janet Jackson Belgeseli Geliyor

Janet Jackson belgeseli 2 bölüm halinde 28 ve 29 Ocak'ta yayınlanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2022

Janet Jackson'ın Ocak 2022'de Lifetime ve A&E'de aynı anda yayınlanacak olan iki bölümlü belgeseli JANET için ilk teaser fragmanı yayınlandı. Paula Abdul, Missy Elliott ve Mariah Carey de dahil olmak üzere Jackson'ın birbirine sıkı sıkıya bağlı çevresi, Jackson'ın bir sanatçı ve müzik tarihindeki en etkili kadınlardan biri olarak etkisini anlatıyor.

Yaklaşan belgeselde, Jackson'ın kariyerini belirleyen anlarına ve aile hayatına baktığı son yıllardaki kamera arkası görüntüleri de yer alacak. People'a göre, belgeselin yapımı beş yıldan fazla sürdü ve şarkıcının babası Joe Jackson'ın 2018'de vefat ettiği sıralarda çekilmeye başlandı.

Janet'in, Justin Timberlake ile sahne aldığı tartışmalı 2004 Super Bowl performansı, ağabeyi Michael Jackson'ın ölümü ve bir anne olması da dahil olmak üzere, en belirleyici kişisel ve profesyonel anlarından bazıları hakkında konuşacağı bildiriliyor.

"Bu benim hikayem, benim anlattığım. Başkasının gözünden değil. Gerçek bu. Al ya da bırak. Sev ya da nefret et. Bu benim." diyor Janet Jackson.