Emily In Paris 3. ve 4. Sezon Onayını Aldı
LIFESTYLE

Emily In Paris 3. ve 4. Sezon Onayını Aldı

Görünüşe göre Emily yakın zamanda şehri terk etmeyecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2022

Netflix'in hit dizisi Emily in Paris, 3. ve 4. sezon için onay aldı. Şovun ikinci sezonu geçen ay Noel'den hemen önce yayınlandı ve ilk sezonun da olduğu gibi Global Netflix Top 10'a giriş yaptı. Emily in Paris'in birinci sezonu , 2020'de kısa sürede Netflix'in en çok izlenen komedi dizisi oldu, bu nedenle dizinin iki sezon daha uzaması sürpriz değil.

Dizi, Chicago'dan bir pazarlama yöneticisi olan Emily'nin (Lily Collins) hayalindeki işi Paris'te bulmasını konu alıyor. Paris'te lüks bir pazarlama şirketinin sosyal medyadaki varlığını yenilemekle görevlendirildi. Emily, ilk sezon aşk şehrinde yerini bulmaya çalışırken, ikinci sezon ise Paris'teki ve işyerindeki daha fazla macerasını takip ediyor. Ayrıca komşusu ve ilk gerçek Fransız arkadaşıyla klasik bir Darren Star aşk kavgasının içine düşüyor.

Darren Star'ın yaratıcısı olduğu dizinin ilk sezonu 58 milyon izlenme ile 2020'nin en çok izlenenleri arasına girmişti. Star, büyük bir şehirde yaşamın zorluğu ve bunun gerektirdiği tüm aşk, kalp kırıklığı ve drama hakkında parlak, renkli televizyon programları oluşturmasıyla tanınıyor.

Collins'in yanı sıra dizide Filipinli Leroy-Beaulieu (Call My Agent!), Ashley Park (Tales of the City), Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery (Rose Island, A Bookshop in Paris) ve Camille Razat (The 15:17 to Paris) yer alıyor.