Gucci, Floransa'da Kafe Açıyor
LIFESTYLE

Gucci, Floransa'da Kafe Açıyor

Gucci, Floransa'daki Piazza della Signoria'da yeni kafe ve kokteyl barı 'Gucci Giardino 25'in açılışını yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2022

Gucci, Floransa'daki memleketine başka bir bayrak dikiyor. Lüks marka, önümüzdeki birkaç hafta içinde Piazza della Signoria'nın merkezinde yeni bir yer açacak. Gucci'nin tüm gün açık olan yeni kafe ve kokteyl barı Giardino 25, yaratıcı yönetmen Alessandro Michele tarafından tasarlanan multidisipliner alan Gucci Garden'ın en son üyesi olacak.

Giardino, birkaç adım ötede bulunan mevcut Gucci Bahçesi'ne bağlantıda, bahçe anlamına gelen İtalyanca bir kelime ve "25" Michele'in tasarımlarında sıklıkla görülen çok sevdiği bir sayı.

Gucci Giardino 25, miksoloji tutkusu büyükannesinin mutfağında başlayan ve yaratıcılığı ve yüksek kaliteli malzemelerle ülke çapında uzmanlığını daha da geliştiren Umbria, İtalya doğumlu Martina Bonci tarafından yönetilecek.

Sadece rezervasyonla sabah 8'de kahvaltıdan akşam yemeği ve hafif atıştırmalıklarla saat 01.00'a kadar gün boyu yemek servisi yapılacak. Gucci Giardino 25 aynı zamanda mekanın eski kiracısı olan çiçekçiden ilham alıyor ve bir çiçekçi dükkanının kokuları ve renklerinin yanı sıra Gucci ve Floransa'nın kodlarını da vurguluyor.

Mayıs ayında Michele, altı yıllık görev süresi boyunca yarattığı en yenilikçi ve çığır açan 15 iletişim kampanyasını yeniden üretmek için markanın yüzüncü yılında Gucci Bahçesini tamamen dönüştürdü.