Netflix'e Kanye West Belgeseli Geliyor
LIFESTYLE

Netflix'e Kanye West Belgeseli Geliyor

Kanye West belgeseli 20 yılı aşkın bir süredir yapım aşamasında...

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2022

Billboard, geçtiğimiz nisan ayında Netflix'in Kanye West'in 20 yıldan fazla süredir işlenen hayatını ve kariyerini kapsayan çok parçalı bir belgesel dizisi satın aldığını duyurdu.

West'in daha önce hiç görülmemiş görüntülerini içeren belgesel, uzun soluklu müzik kariyerine, modadaki çabalarına, başarısız başkanlık yarışına ve annesi Donda West'in ölümüne odaklanacak.

Kaynaklar, Netflix'in belgesel için 30 milyon dolar ödediğini söyledi, ancak Variety bu fiyatın yanlış olduğunu bildirdi.

Şimdi beş ay sonra Netflix, proje için sürpriz bir teaser yayınladı. West'i 2002'deki kariyerinin başlangıcında gösteren throwback klibi, projenin geniş kapsamını vurguluyor. Netflix, yeni fragmanda yaklaşmakta olan Kanye West belgeselinin 16 Şubat 2022'de yayınlanacağını ve üç bölümden oluşacağını açıkladı. Yeni klipte, Pharrell ve Jay-Z de dahil olmak üzere West'in müzikal akranlarının ve işbirlikçilerinin çoğunun vintage görüntüleri ile rapçinin kendisinin sahnede, dünyanın dört bir yanında ve memleketi Chicago'daki arşiv görüntüleri yer alıyor.