Gal Gadot Grace Kelly'nin Yerini Alacak
LIFESTYLE

Gal Gadot Grace Kelly'nin Yerini Alacak

Grace Kelly'nin yer aldığı 1955 yapımı To Catch a Thief filminin yeniden çevriminde Gal Gadot başrol olacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2022

Eileen Jones, başrolde Gal Gadot'un yer aldığı Paramount Pictures için klasik gerilim filmi To Catch a Thief'in yeniden çevrimini yazmaya hazırlanıyor. Gadot aynı zamanda ortağı Jaron Varsano ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek.

Orijinal 1955 Paramount filmi Alfred Hitchcock tarafından yönetildi. "To Catch a Thief"te Cary Grant, artık emekliye ayrılmış, "Kedi" lakaplı bir mücevher hırsızı olan John Robie karakterini canlandırdı. Kendi hırsızlık metotlarını taklit eden yeni bir hırsız ortaya çıktığında Robie, masumiyetini ispatlamak için tek şanısının bu hırsızı yakalamak olduğunu anlar. Hırsızı yakalamak için harekete geçen Robie, planlarını uygularken göz kamaştırıcı mücevherlere sahip genç ve şımarık bir kadın olan Frances Stevens (Grace Kelly) ile yolları kesişir.

David Dodge'nin romanından uyarlanan romantik gizem ve gerilim filmi, 1956 yılında En İyi Sinematografi Oscar'ının sahibi olmuştu. Klasik bir Hitchockvari gerilim filmi olarak kabul edilen To Catch a Thief'in yeniden çevriminin orijinal hikayeye ne kadar sadık kalacağı henüz bilinmiyor. Ayrıca projenin yönetmeni ve Gal Gadot dışındaki oyuncu kadrosu da henüz belli değil.