64. Grammy Ödüleri İçin Yeni Tarih Açıklandı
LIFESTYLE

64. Grammy Ödüleri İçin Yeni Tarih Açıklandı

31 Ocak'ta Los Angeles'ta yapılması planlanan 64. Grammy Ödüleri Covid-19 vakalarındaki ani artış nedeniyle ertelendi. Şimdi 3 Nisan'da Las Vegas'ta gerçekleşecek ve CBS tarafından canlı yayınlanacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2022

Recarding Academy tarafından yapılan açıklamada, 64. Grammy Ödüleri'nin 3 Nisan'da Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da gerçekleştirileceği duyuruldu.

Müzik endüstrisinin en yüksek profilli medya anı olan Grammy, 31 Ocak'ta Los Angeles'ta planlanmıştı. Bu ayın başlarında törenler, Covid-19 vakalarındaki artış nedeniyle ertelendi , organizatörler ise genellikle bir haftadan fazla prova ve diğer kurulum gerektiren gösteriyi barındırabilecek yeni bir mekan aradı.

Gösteri CBS tarafından canlı yayınlanacak. Grammy töreni ilk kez Las Vegas'ta yapılacak.

Bu yıl besteci ve grup lideri Jon Batiste, diğer tüm sanatçılardan daha fazla 11 Grammy adaylığına sahip ve hem albüm hem de yılın rekoru için yarışacak. Diğer en iyi adaylar arasında Olivia Rodrigo, Justin Bieber, Billie Eilish ve Doja Cat yer alıyor. Henüz sahne alacak hiçbir sanatçı açıklanmadı, ancak Trevor Noah ev sahibi olarak geri dönecek.

Gösterinin tarihi belirlenmiş olsa da, genellikle törene kadar süren partiler, performanslar ve yardım etkinlikleri de dahil olmak üzere bazı ayrıntılar henüz belirlenmedi. Bu yıl, Grammy Ödülleri'nin arkasındaki kuruluş olan Recording Academy, James Taylor, Herbie Hancock, Brandi Carlile ve Batiste gibi sanatçıların yer aldığı, ihtiyacı olan müzisyenlere yardım eden MusiCares'e fayda sağlamak için Joni Mitchell'e bir anma planlamıştı.

Akademi, bu etkinlik ve 89 yaşındaki müzik yöneticisi Clive Davis'in ev sahipliği yaptığı yıllık gala için planların "yakında açıklanacağını" söyledi.

Geçen yıl, Grammy'ler altı hafta ertelendi ve büyük ölçüde Los Angeles şehir merkezinde açık havada gerçekleşti.