Kraliyet Sergisine Halkın Çektiği Fotoğraflar Dahil Olacak
LIFESTYLE

Kraliyet Sergisine Halkın Çektiği Fotoğraflar Dahil Olacak

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin fotoğraf sergisinde halkın çektiği kareler de yer alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Ocak 2022

Yıllar boyunca kraliyet ailesi, tarihin en ünlü portrelerinden bazılarında yer aldı. Kraliçe II. Elizabeth ve Prenses Margaret'ten merhum Prenses Diana'ya ve daha yakın zamanda Sussex ailesi ve Cambridge ailesine kadar portre ressamı Sir Cecil Beaton'dan moda fotoğrafçıları Alexi Lubomirski ve Paolo Roversi'ye kadar herkes tarafından tarihte en çok çekilenlerden bazıları oldu.

Şimdi halk, ikonik kraliyet fotoğraflarının yanında kendi görüntülerini sergileyebilecekleri Kensington Sarayı'nda yapılacak olan bir serginin parçası olmaya davet ediliyor.

"Life Through A Royal Lens" sergisinin küratörleri, halkı, ister bir aile üyesiyle kişisel bir toplantıda, ister bir etkinlikte çekilmiş olsun, kraliyetten kişileri çektikleri kendi fotoğraflarını göndermeye teşvik ediyor.

Tarihi Kraliyet Sarayları'nın küratörü Claudia Acott Williams, "Halkı bu benzersiz şekilde yaklaşmakta olan Kensington Sarayı sergimizin bir parçası olmaya davet etmekten çok heyecanlıyız. Dünyanın dört bir yanındaki kraliyet ziyaretlerinden paylaşılan görüntüleri görmek için sabırsızlanıyoruz ve onları efsanevi fotoğrafçılar arasında sergilenecek olan seçilmiş birkaç kişiye indirgemek kesinlikle zorlu bir mücadele olacak. Bugün bildiğimiz ikonik modern monarşi imajının ardındaki tarihi keşfetmek için ziyaretçilerimizi kraliyet fotoğrafçılığı dünyasına davet etmeyi dört gözle bekliyoruz." dedi.

4 Mart 2022'de Kensington Sarayı'nda açılacak olan "Life Through A Royal Lens"sergisinde yer almak üzere yirmi resim seçilecek.