And Just Like That'in Belgeseli Geliyor
LIFESTYLE

And Just Like That'in Belgeseli Geliyor

And Just Like That'in belgeseli sezon finaliyle aynı gün prömiyer yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2022

Bu perşembe yayınlanacak And Just Like That'in finaliyle aynı zamana denk gelmek üzere bir kamera arkası belgeseli paylaşılacak.

Özel bölüm, AJLT'nin selefi ilk kez yayınlandıktan 20 yıl sonra nasıl hayata geçtiğinin perdesini aralayacak. Yıldızlar Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, yazarlar, kostüm tasarımcıları, yapımcılar ve gösteri ekibiyle birlikte röportajlarda yer alıyor. SATC dünyasına yeni katılanlardan da haber alacağız: Sara Ramírez (Che Diaz), Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley), Karen Pittman (Dr. Nya Wallace) ve Sarita Choudhury (Seema Patel). Belgeselde Showrunner Michael Patrick King de bulunuyor.

Aralık 2021'de gelişi konusunda ihtiyatlı bir şekilde iyimser olan hayranlarla And Just Like That'in prömiyeri gerçekleşti. (Samantha neredeydi? Bu yeni dizi, orijinal seriyle kıyaslanabilir miydi?)

O zamandan beri dizi, hem izleyicilerini hayranların favorileriyle yeniden bir araya getirdi hem de hikayedeki büyük değişikliklere karşı öfkelendirdi. AJLT'nin daha çeşitli hikayelerini ve oyuncu kadrosunu nasıl ele aldığına dair eleştiri sıkıntısı da yok. Yine de insanlar şovu izliyor ve onun hakkında konuşuyor.

The And Just Like That belgeseli 3 Şubat'ta HBO Max'te yayınlanacak.