Bridgerton'ın 2. Sezonundan Resmi Fragman Yayınlandı
LIFESTYLE

Bridgerton'ın 2. Sezonundan Resmi Fragman Yayınlandı

Netflix'in Sevgililer Günü'nde yayınladığı Bridgerton 2. Sezon fragmanı hayal kırıklığına uğratmadı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Şubat 2022

Bridgerton'ın 2. Sezonunun ilk resmi tanıtım fragmanında çok şey oluyor, ancak sezonun kapsayıcı teması açık: Büyük bir aşk üçgeni ve Lady Whistledown'dan daha olay açıklamalar bekleyin...

Fragman, "Lady Whistledown"ın seslendirmesini yapan Julie Andrews'un seslendirmesiyle başlıyor. "Sevgili nazik okuyucu," diye soruyor. "Beni özlediniz mi?"

Çılgınca hareketli dizinin ilk sezonunu henüz izlememiş olanlar için, "Lady Whistledown", tüm çayı zenginlerin üzerine döken skandal bir bültenin yazarı.

Dedikodu tarihçisinin yeni sezonda anlatacak çok şeyi olacak gibi görünüyor. Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) ve Kate Sharma (Simone Ashley) arasında hararetli bir romantizm ve bol aksiyon var. Bunların hepsinin, ilk sezonu henüz izlememiş olanlar için burada kimliğini açıklamayacağımız "Lady Whistledown" tarafından belgeleneceği kesin.

'Bridgerton'ın ikinci sezonu, nüfuz sahibi Bridgerton Ailesi'ndeki kardeşlerin en büyüğü Lord Anthony Bridgerton'ın (Jonathan Bailey) yaşadıklarını konu alıyor. Anthony Bridgerton, kendine yakışan bir evlilik yaparak ailesini onurlandırmak ister. Regency Dönemi Londrası'ndaki rekabetçi evlilik ortamına ilk kez giren Kate (Simone Ashley) ve kız kardeşi Edwina Sharma'nın (Charithra Chandran) Hindistan'dan dönüşü ise bu arayışı kolaylaştırır. Dizi, Julia Quinn'in romanlarından uyarlandı.

Dizinin ikinci sezonu 25 Mart'ta yayınlanacak.