Brad Pitt'in Son Filmi Bullet Train'e İlk Bakış
LIFESTYLE

Brad Pitt'in Son Filmi Bullet Train'e İlk Bakış

Yıldızlarla dolu film Bullet Train'den ilk resmi fragman geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Mart 2022

David Leitch'in yönettiği Bullet Train, Brad Pitt ve Bad Bunny'nin yanı sıra Sandra Bullock, Zazie Beetz, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Logan Lerman ve Andrew Koji'nin de aralarında bulunduğu Hollywood yıldızlarını kapsıyor.

Film, Kōtarō Isaka'nın Maria Beetle adlı romanından uyarlandı. Deneyimli bir suikastçı (Pitt tarafından oynanır), hedefleri birbiriyle ilişkili bir grup diğer profesyonel tetikçiyle dolu olan bir hızlı trene biner.

Filmin ilk fragmanı, ana oyuncu kadrosunu gösteren ve Pitt ile Porto Riko'nun en popüler reggaeton yıldızı Bad Bunny arasındaki büyük bir dövüş sahnesini anlatan hızlı tempolu bir klip. Arka planda ise bulaşıcı ve ironik bir şekilde seçilmiş Bee Gees'den Stayin' Alive parçası çalıyor.

Bullet Train , Bad Bunny'nin ilk büyük filmi olmasına rağmen , bu onun ilk oyunculuğu değil. Rapçi televizyona ilk çıkışını geçen sonbaharda Netflix'in Narcos: Mexico'sunun son sezonunda Kitty adında bir gangster olarak yaptı. Şu anda, yıldız El Último Tour Del Mundo için yolda ve bu yıl içinde ikinci bir tam uzunlukta stadyum turu yapılacak.

Bad Bunny daha önce Entertainment Tonight'a film işine girme konusunda "Her zaman film yapmak ve oyunculuk yapmak istemiştim, bu yüzden bu bir rüya gerçek oldu. Çok mutluyum" dedi.

Bullet Train 15 Temmuz'da sadece sinemalarda olacak.