Selling Sunset 5. Sezonu Geliyor
LIFESTYLE

Selling Sunset 5. Sezonu Geliyor

The Oppenheim Group, yeni bir emlakçının eklenmesiyle büyüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Nisan 2022

Netflix'in hit reality şovu Selling Sunset'in 5. sezonu 22 Nisan'da başlıyor. Selling Sunset'in 5. sezonunun duyurulduğu yeni fragmanda Chrishell Stause ve Jason Oppenheim'ın Yunanistan'daki ilişkilerinin ilk günlerinin keyfini çıkarırken, daha sonra birkaç emlakçının ilişki hakkında hem olumlu hem de olumsuz duygularını ifade ettiğini gösteriyor. Mary Fitzgerald, "Chrishell ve Jason evlense çok sevinirim." diyor.

Ayrıca, The Oppenheim Group'ta çalışmak isteyen ve Christine ile hızlı arkadaş olan kadronun yeni üyesi İngiliz emlakçı Chelsea Lazkani ile tanıştık. Bununla birlikte, iki dakikalık klip aynı zamanda Oppenheim Grubu'nun küçülmeyi planladığını ve yeni yönetici Fitzgerald'ın sonunda "Bu onun için son mu?" diye sorduğunu gösteriyor.

5. sezonda Chrishell Stause ve Jason Oppenheim'ın ilişkisi ana hikaye olacak. Çift Aralık 2021'de ayrıldığından, Stause ve Oppenheim'ın ilişkisinin bu sezonda sonunun gösterilip gösterilmeyeceği hala bilinmiyor. Fragmanda bir aile üyesinin çifte bebekler hakkında soru sorduğu bir klip gösteriliyor ve eski çiftin "bir aile ile ilgili farklı istekleri" olduğu için ayrıldıkları biliniyor.

Emma Hernan ve Vanessa Villela 5. sezon için geri dönecek. Oppenheim Grubu bu sezon iki yeni emlakçıyı ağırladı: eski telenovela yıldızı Villela ve girişimci Hernan. Hernan, Quinn'le olan geçmişi nedeniyle bazı dramaları da beraberinde getirse de, yeni eklenenler oyuncu kadrosunun geri kalanıyla hızla arkadaş oldu. Hernan ve Villela, 4. sezonun sonunda hala aracı kurumdaydı ve her ikisi de sezonun bir parçası olarak yeni fragmanda gösteriliyor.

Netflix ayrıca Mart ayındaki duyurusunda Jason ve Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith ve Maya Vander ile Davina'nın yer aldığı ana kadronun geri kalanının geri döneceğini doğruladı. Potratz, bu sezon aracı kuruma yeniden katıldı.