Bottega Veneta Dubai Yolcusu
LIFESTYLE

Bottega Veneta Dubai Yolcusu

Bottega Veneta, 12-14 Nisan'da Dubai'deki "The Square"de bir dizi kültürel değişim anı planlıyor, ardından yıl içinde Tokyo, San Francisco ve São Paulo'da ikinci bir bölüm daha geliştiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2022

Bottega Veneta, son yıllarda Orta Doğu'da gerçekleşecek ilk marka etkinliğinde, Arapça "majlis" (meclis) teriminden esinlenerek toplanma ve beraberliği simgeleyen Dubai'deki "The Square"de bir dizi kültürel değişim anı planlıyor.

12-14 Nisan tarihleri arasında Lübnanlı mimar Carl Gerges tarafından tasarlanan özel bir kare mekanda gerçekleştirilecek olan etkinliklerde film gösterimi, müzik performansları, hikaye anlatımı, şiir ve mutfak yer alacak.

"The Square" Al Quoz sanayi bölgesinde çok disiplinli bir sergi alanı olan Alserkal Caddesi'ndeki Beton'da bulunuyor ve 70'in üzerinde çağdaş sanat galerisi, görsel ve performans sanatları organizasyonu, tasarımcı, yerli ve girişimci liderliğindeki bir topluluğa ev sahipliği yapıyor.

Bottega Veneta yeşili ile kaplanmış "The Square", kare içinde kare yapısını vurguluyor ve ince bir arabesk desen yaratan yeşil bir kareyi bütünleştirerek çağdaş tasarımla harmanlanmış geleneksel bir sohbet alanından unsurlara sahip.

Eklektik kökenli şair, sanatçı ve aydınları ağırlayacak ve mekan enstrümantal müzik, canlı şiir ve gastronomi şefi ile hayat bulacak.

Bu projeye yaklaşım ticari olmadığı için hiçbir ürün mevcut olmayacak. Amaç, yerel yaratıcı topluluğu teşvik etmek, yeni kitlelere ulaşmak ve Orta Doğu'dan ortaya çıkan yetenekler için bir platform yaratmak.