JUSTIN BIEBER X VESPA
LIFESTYLE

JUSTIN BIEBER X VESPA

Pop kültürünün iki önemli ikonu bir araya geliyor. Özgürlük ve yaratıcılık Justin Bieber'ın tasarladığı Vespa'da buluşuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2022

Geçen yıllarda Giorgio Armani, Christian Dior ve Sean Wotherspoon gibi önemli isimlerle çarpıcı işbirliklerine imza atan Vespa 2022 yazına Justin Bieber ile birlikte damga vurmayı hedefliyor. Justin Bieber herkes tarafından bilinen Vespa tutkusunu şu sözlerle açıklıyor: " İlk kez bir Vespa'yı sürdüğümde Avrupa'da bir yerdeydim, Londra ya da Paris'ti. Bir Vespa'yı gördüğümü ve "Onlardan birini sürmek istiyorum" dediğimi hatırlıyorum. Harika zaman geçirdim, rüzgar saçlarımın arassından süzülüyordu, bana özgürlüğü hissettirdi. Çok eğlenceliydi!".

"Vespa'yı seviyorum ve Vespa gibi klasik bir marka ile işbirliğği yapmak bana oldukça havalı geliyor. Sanat, müzik, görseller ya da estetik yoluyla kendimi ifade edebilmek, yoktan bir şey var edebilmek, bu benim bir parçam. Sonuçta yaratma ve tasarlamadaki amaç, her zaman kendi benzersiz dokunuşunuzu bir şeylere katmaktır."

Justin Bieber tarafından seçilen beyaz renk motorsikletin jantlarından aynalarına kadar her bir köşesini kaplıyor. Vespa'nın üzerinde bulunan alev deseni, Justin Bieber'in ve markanın logosu da beyaz renk paletinden tonlarla öne çıkmayacak şekilde uygulanmış. Ünlü yıldız bu tercihiyle de hiçbir şeyin tasarımın önüne geçmesine izin vermemiş. Sınırlı sayıda üretilen Justin Bieber x Vespa tasarımı beraberinde bir çanta, bir çift eldiven ve bir kask ile geliyor. Justin Bieber imzalı Vespa klasik 50,125 ve 150 cc motor hacminde, çevresel düzenlemelere uygun bir şekilde 20 Nisan 2022 itibariyle piyasaya sürülecek.