Tiffany & Co. "Vısıon and Vırtuosıty" Sergisi İle Londra'da
LIFESTYLE

Tiffany & Co. "Vısıon and Vırtuosıty" Sergisi İle Londra'da

İkonik marka, Saatchi Galeri'de gerçekleştireceği sergi ile yaratıclığı ve zanaatkarlığı tanımlayarak Londra'daki 150. yılını kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2022

Tiffany & Co. 185 yıldır sürdüğü eşsiz çizgisini yeni bir "Vision&Virtuosity" sergisi ile taçlandırıyor. Bu yıl Londra'daki 150. Yılını kutlayan marka Saatchi Galeri'de markanın geçmişten günümüze sürdürdüğü yolculuğun en özel detaylarını bir sergide topluyor. Tiffany & Co. mirasını anlatan sergi katılımcılara alışılmış sergilerin ötesinde bir deneyim vaat ediyor. Marka kimliğini anlatan 7 ana bölümden oluşan sergi markanın ikonik vitrin tasarımlarından 400'ün üzerinde özel koleksiyon parçalarına kadar büyük bir seçkiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Seçki içinde Tiffany & Co.'nun nefes kesici 80 karat üzerindeki Empire Diamond'u da bulunuyor.

Sergiye özel olarak markanın daha önce çeşitli işbirlikleri yaptığı çağdaş sanatçı Daniel Arsham, bu sergi anısına katılımcıların edinebileceği bir koleksiyon hazırladı. Markanın çizgisini kendi yorumuyla birleştirdiği seçki kapüşonlu sweatshirt'lerden kaykaylara günlük ürünlerden oluşuyor. 10 Haziran'da açılışı yapılacak sergi 27 Ağustos'ta kapanışını yapacak. Tiffany & Co.'nun Londra'daki 150. yılını kutladığı "Vision&Virtuosity" sergisinin ücretsiz biletlerine 2 Mayıs itibariyle İOS App Store üzerinden Vision&Virtuosity uygulamasıyla ulaşabilirsiniz.