Tommy Hilfiger Podcast Serisi Başlattı
LIFESTYLE

Tommy Hilfiger Podcast Serisi Başlattı

Tommy Hilfiger Siyahi kültürü ve modayı ön plana çıkarmak için podcast başlattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Nisan 2022

Tommy Hilfiger'ın yeni podcast serisinin adı; "The Invisible Seam: Unsung Stories of Black Culture and Fashion."

Tommy Hilfiger, 20 Nisan'da "The Invisible Seam: Unsung Stories of Black Culture and Fashion" başlıklı beş bölümlük bir podcast dizisi yayınlıyor. Podcast, Siyah kültürünün ve topluluklarının gözden kaçan katkılarını vurgulamayı ve Amerikan moda tarihi etrafındaki anlatıyı genişletmeyi amaçlıyor.

Seri, The Fashion and Race Database ve Audacy's Pineapple Street Studios ile ortaklaşa Tommy Hilfiger's People's Place Programı aracılığıyla geliştirildi.

İlk çıkışının ardından, yeni bölümler 18 Mayıs'a kadar her hafta Çarşamba günleri yayınlanacak.

Tommy Hilfiger, "BIPOC yaratıcıları için gerçekten adil bir geleceği şekillendirmekten hepimiz sorumluyuz. Modadaki en dikkate değer seslerden bazılarının bu podcast'i hayata geçirmek için bir araya gelmesi inanılmaz derecede anlamlı. Modern moda ve kültürü tanımlamada Siyahların katkılarını kabul etmek, tanımak, paylaşmak ve kutlamak için gerekli bir adım." dedi.

Podcast, Kanada, Toronto'daki Ryerson Üniversitesi'nde moda çalışmaları alanında danışman, yardımcı doçent ve The Fashion and Race Database'in kurucusu ve baş araştırmacısı olan Kimberly Jenkins tarafından sunulacak. Davetliler arasında tasarımcılar, akademisyenler, moda tarihçileri, müze küratörleri, stilistler ve sanatçılar yer alacak.

20'den fazla podcast konuğu arasında stil mimarı Law Roach; Harlem's Fashion Row'un CEO'su ve kurucusu Brandice Daniel, ünlü stilist Ade Samuel, Oak & Acorn'un kurucusu ve baş yaratıcı yönetmeni Miko Underwood; oyuncu ve şarkıcı Jasmine Guy ile besteci Elena Romero yer alıyor.