Jennifer Lopez'in Hayatı Belgesel Oluyor
LIFESTYLE

Jennifer Lopez'in Hayatı Belgesel Oluyor

J.Lo hakkında daha çok şey öğrenmeye hazır olun.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2022

Jennifer Lopez, Instagram'da Netflix ile devam eden ortaklığının bir parçası olan son projesinin hayatı hakkında yeni bir belgesel olacağını açıkladı. Yaklaşan belgesel, Lopez'in 52 yaşındaki yaşına bir selam ve bir şarkıcı, oyuncu ve iş insanı olarak çığır açan kariyeri ile hayatının sonraki yarısında nasıl görüneceğine dair bir ipucu.

"Halftime" adlı belgesel 8 Haziran'da Tribeca Film Festivali'nde gösterilecek. Birkaç gün sonra 14 Haziran'da Netflix'te yayınlanmaya hazır olacak. Lopez haberi, yüzü profilde, ileriye bakıyor, saçları geriye taranmış bir fotoğrafının yer aldığı belgeselin resmi afişiyle birlikte duyurdu.

Lopez, "Bu sadece başlangıç" yazdı.

Belgeselin açıklamasında şunlar yazıyor; "Halftime, perdenin arkasına samimi bir bakış sunuyor ve Jennifer Lopez'i ekrandaki ve dünyanın dört bir yanındaki sahnelerdeki performanslarından Super Bowl devre arası gösterisine ve yakın zamanda cumhurbaşkanlığı açılışına kadar onu simge yapan cesareti ve kararlılığı gözler önüne seriyor. Belgesel, azmi, yaratıcı zekası ve kültürel katkılarıyla onlarca yıldır insanlara ilham veren uluslararası bir süper yıldıza odaklanıyor. Ve bu sadece bir başlangıç. Halftime, Lopez'in evrimini gözler önüne sererken hayatının ikinci yarısının başlangıcı olarak hizmet ediyor . Bir Latin, bir anne ve bir sanatçı olarak, kariyerine yön veren ve sesini daha büyük bir amaç için kullanan bir sanatçı."

Belgesel duyurusu, Lopez'in hayatındaki bir başka önemli dönüm noktasından sonra geliyor. Şarkıcı, geçen hafta yeniden alevlenen aşkı Ben Affleck ile (ikinci) nişanını duyurdu.

Nişanı "Hiç de süslü bir şey değildi, ama hayal edebileceğim en romantik şeydi... evde sakin bir cumartesi gecesi, iki kişi her zaman birbirlerinin yanında olmaya söz veriyor" şeklinde haber bülteninde paylaşmıştı.