'Making the Cut' 3. Sezonuyla Geri Dönüyor
LIFESTYLE

'Making the Cut' 3. Sezonuyla Geri Dönüyor

Küresel moda yarışması dizisi "Making the Cut", bu yaz dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede Prime Video ile üçüncü sezonuyla geri dönecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2022

Amazon, moda yarışması Making the Cut'ın üçüncü sezon için yeniledikten sonra bir sonraki büyük küresel moda markasını aramaya devam ediyor.

"Making the Cut" bir kez daha Heidi Klum ve Tim Gunn ev sahipliği yapacak ve Nicole Richie ve Jeremy Scott jüri olarak geri dönecek. Yarışmada 10 tasarımcı Amazon Fashion'dan mentorluğun yanı sıra işlerine yatırım yapmak için bir milyon ABD doları kazanmak için yarışacak.

Heidi Klum, "Making the Cut'ın bu yaz üçüncü sezonuyla geri döneceği için heyecanlıyım" dedi. "Şimdiye kadarki en yetenekli tasarımcı grubumuz arasında bir sonraki büyük küresel moda markasını ararken Tim, Nicole ve Jeremy ile yeniden bir araya geldiğim için çok mutlu oldum! Bu sezonun modası beklentilerimizi fazlasıyla aştı ve o kadar çok muhteşem görünüm var ki kendim giymek için sabırsızlanıyorum."

İlk sezonu Mart 2020'de ikinci sezonu ise Temmuz 2021'de yayınlanan 'Making the Cut'ın ilk sezonunda Richie, Naomi Campbell, Chiara Ferragni, Carine Roitfled ve Joseph Altuzarra ile birlikte jüri üyeliği yaparken, Scott ikinci sezonu Winnie Harlow ile değerlendirdi. 3. sezon için konuk jüri üyeleri daha sonra açıklanacak.

Üçüncü sezon, gelişmekte olan markalarını bir sonraki seviyeye taşımak ve bir sonraki küresel moda markası olmak isteyen dünyanın dört bir yanından 10 girişimci ve tasarımcıya sahip olacak. Kazanan, Amazon Fashion ile özel bir ortak marka yaratma ve mevcut koleksiyonlarını Amazon Fashion'ın 'Making the Cut' mağazasında satma fırsatına sahip olacak.

Önümüzdeki sezon aynı zamanda "heyecan verici yeni marka işbirlikleri"ni, konuk jüri olarak görev yapan moda endüstrisinin sürpriz VIP'lerini ve hayranların satın alması için her hafta kazanan tasarımcıların genişletilmiş koleksiyonlarını içerecek.

'Making the Cut'ın önceki kazananları arasında Andrea Pitter ve Jonny Cota yer alıyor.