FOLIE Restaurant & Sea'den yaza merhaba!
LIFESTYLE

FOLIE Restaurant & Sea'den yaza merhaba!

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un bünyesindeki FOLIE Restaurant & Sea, kapılarını tüm Bodrum tutkunlarına açtı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2022

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group'un markası METT Hotels&Resorts'un Türkiye'de geçen yaz açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum'un bünyesindeki FOLIE Restaurant & Sea, bu yaz sezonu misafirleriyle birlikte yaşamı kutlamak ve paylaşmak için mükemmel bir alan sunmaya başladı.
Bodrum'un güneşli kıyılarına cesurca oturan FOLIE Restaurant & Sea, geleneksel 'beach club' kavramına adeta meydan okuyor. Fransızca 'delilik' anlamına gelen FOLIE, benzersiz konsepti ile, üç misafir deneyimi sunar; deniz kenarındaki yükseltilmiş güneşlenme platformu ve plajı, şık Akdeniz açık hava restoranı, hareketli lounge barı ve Folie özel Cabanaları. FOLIE, zarafet ve eğlencenin enfes mutfak deneyimleri, hareketli müzik karışımları ve canlı eğlence ile buluştuğu bir yer olarak karşımıza çıkıyor.
Tüm Bodrum tutkunlarına açık olan FOLIE'nin zarif ama eğlenceli konsepti, her deneyimin unutulmaz olmasını sağlıyor. DJ'ler ve sanatçılar ile birlikte canlı grup performansları FOLIE'yi adeta dinamik bir sahil partisi cennetine dönüşüyor. FOLIE'de saksafonun sesi denizin üzerinden akarak heyecan verici bir atmosfer ve rahat bir parti havası yaratır.
Bodrum'un yerel ürünlerinin taptaze lezzetlerini yakalayan FOLIE Restaurant, Akdeniz mutfağının çok sevilen klasiklerine yenilikçi bir yorum getiriyor. Her gün taze deniz ürünlerinizi ve balığınızı seçerek mükemmel bir ızgaranın keyfini çıkarın. FOLIE'de en güzel deniz manzarası ve sesi eşliğinde tadına varılması gereken, yalnızca en kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan her yemek tazelik ve sadelik sergiliyor. Rafine alakart menü, ferahlatıcı roze şarap ve şampanyalarla eşleşerek, çok geniş bir şarap ve içecek menüsü ile tamamlanıyor.
FOLIE Restaurant & Sea, konuklarını METT Social Living'in sunduğu güzellikleri ile birlikte kutlamaya ve keşfetmeye davet ediyor.