Margot Robbie'li Barbie Filminden İlk Kare Yayınlandı
LIFESTYLE

Margot Robbie'li Barbie Filminden İlk Kare Yayınlandı

Margot Robbie'nin Barbie'yi oynadığı canlı aksiyon filminden ilk kare geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2022

Margot Robbie, Warner Bros. ve Mattel'in 2019'da duyurduğu yeni bir canlı aksiyon filminde resmi olarak Barbie'yi canlandırıyor. Oscar adayı aktris, kocası Tom Ackerley ve yapımcı Josey McNamara ile birlikte şirketi LuckyChap Entertainment altında filmin ortak yapımcılığını da yapıyor.

Bu proje, Barbie serisinin ilk canlı aksiyon filmi ve şirketin Barbie ve diğer ikonik oyuncakların arkasındaki film bölümü Mattel Films'in ilk filmi. CinemaCon 2022'de paylaşılan bir ilk bakış fotoğrafında hayranlar, yaklaşmakta olan filmin baş rolündeki Robbie'yi ilk kez gördüler. Fotoğrafta, Robbie pembe üstü açık arabasında bir bandana ve buna uygun bir üstle gezintide.

Robbie, Barbie'yi çocukluk boyunca "güven, merak ve iletişimi" teşvik ettiği ve çocukları "kendilerini bir prensesten başkana hevesli rollerde hayal etmeye teşvik ettiği" için övdü.

"Bu rolü üstlenmekten ve dünya çapındaki çocuklar ve izleyiciler üzerinde son derece olumlu bir etkisi olacağına inandığım bir film yapmaktan onur duyuyorum" diye ekledi.

Aktris, Suicide Squad'daki Harley Quinn, I, Tonya'daki Tonya Harding ve Mary Wueen of Scots'daki Kraliçe I. Elizabeth dahil olmak üzere önceki rolleri için bazı etkileyici dönüşümlerden geçt. Hayranlar, aktrisi gerçek hayattaki bir Barbie olarak lanse etmekte hızlı olsalar da, aktris görünüşüne dayalı roller için tahmin edilmekten kaçındı.