Jennifer Lopez Cinderella Dizisinin Yapımcısı Oluyor
LIFESTYLE

Jennifer Lopez Cinderella Dizisinin Yapımcısı Oluyor

Jennifer Lopez, Rodgers & Hammerstein'ın Cinderella'sından uyarlanan mini bir dizi yapacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Mayıs 2022

Jennifer Lopez, sevilen müzikal Rodgers & Hammerstein'ın Cinderella'sından uyarlanan mini bir dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Lopez'in yapım şirketi Nuyorican Productions, projeyi üstlenmek için Skydance Television ve Concord Originals'a katıldı. Rachel Shukert (GLOW, The Baby-Sitters Club, Supergirl) müzikali ekrana uyarlayacak ve Deadline'a göre baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak.

Deadline'ın bildirdiğine göre, Lopez'in yanı sıra Nuyorican Productions'tan Elaine Goldsmith-Thomas ve Benny Medina da projede yönetici yapımcı olarak yer alacak. Skydance'den David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost ile Concord'dan Sophia Dilley ve Scott Pascucci baş yapımcı olacak.

Skydance Television başkanı Bost, "Cinderella'nın hikayesi her zamanki gibi zamansız" dedi . "Romantizm, sıra dışı aileler ve dileklerin şaşırtıcı gücüyle ilgili bu ilham verici hikaye, yüzyıllardır dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere ilham verdi ve Jennifer, Rachel, Concord ve The Rodgers & Hammerstein Organisation ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

Başrolünde Julie Andrews'in yer aldığı ikonik müzikal ilk olarak 1957'de piyasaya çıktı ve THR'ye göre CBS'de tahmini 100 milyon kişi tarafından izlendi. O zamandan beri, film müzikalinin yeniden canlandırılması, Brandy'yi Cinderella ve Whitney Houston'ın Peri Vaftiz Anası olarak oynadığı 1997 yıldızlarla dolu uyarlama gibi, benzer kritik başarı seviyeleri gördü.