Blake Lively Takım Elbiselere Geri Dönecek Gibi Görünüyor
LIFESTYLE

Blake Lively Takım Elbiselere Geri Dönecek Gibi Görünüyor

Blake Lively ile Anna Kendrick, “A Simple Favor 2” ile geri dönüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Mayıs 2022

Blake Lively ve Anna Kendrick, 'A Simple Favor' devam filminden yeniden bir araya geliyor. 2018'de vizyona giren eğlenceli gerilim filminin ikincisi aynı ekip tarafından yapılıyor ve Paul Feig'i yeniden yönetmen koltuğuna oturtacak.

Filmin tanıtım turu sırasında karakterine atıfta bulunarak takım elbiseli bir şıklık sunan Blake Lively'nin yeniden aynı yolu izleyeceği fikri çok da yabancı değil.

Deadline'a göre Kendrick ve Lively rollerini yeniden oynayacaklar. Feig, Darcey Bell'in 2017 romanından uyarlanan orijinal senaryoyu yazan Jessica Sharzer tarafından yazılan bir senaryo ile devam filmini yönetecek. A Simple Favor (Basit Bir İyilik), Kendrick'i bekar bir anne vlogger olan Stephanie Smothers ve Lively tarafından canlandırılan, kendine ait birkaç karanlık sırrı bulunan bir halkla ilişkiler uzmanı Emily Nelson ile kurduğu arkadaşlığı izledi.

Nelson gizemli bir şekilde kaybolduğunda, onu bulmak Smothers'a düşer ve attığı her adımda gerçekten saçma bir olay örgüsü ortaya çıkarır. İlk filmde ayrıca Henry Golding, Linda Cardellini, Andrew Rannells ve Jean Smart da rol aldı.