Bridgerton 3. Sezon Hakkında Bildiğimiz Her Şey
LIFESTYLE

Bridgerton 3. Sezon Hakkında Bildiğimiz Her Şey

Harika bir haber, sevgili okuyucu: Bridgerton bir değil iki sezon daha yenilendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mayıs 2022

Netflix, Shonda Rhimes yapımı başarılı dönem dramasının 3. ve 4. Sezon boyunca devam edeceğini duyurdu. Karar, 2. Sezonun ilk gösterimi bile yapılmadan önce geldi ve yayıncının diziye olan güvenini gösterdi.

Netflix'in Global TV Başkan Yardımcısı Bela Bajaria, The Hollywood Reporter'a göre, Bridgerton'ın arkasındaki yaratıcı ekibin "gelecek için bazı heyecan verici planları var" dedi ve "izleyicilerin bu şov için bayılmaya devam edeceğini düşünüyoruz. uzun bir süre Bridgerton işinde olmayı planlıyorum ."

Shonda Rhimes'ın açıklamasının bir bölümünde, "Bu iki sezonluk çekim, işimize yönelik güçlü bir güven oyu ve Netflix kadar işbirlikçi ve yaratıcı ortaklara sahip olduğum için inanılmaz derecede minnettarım" dedi.

3. SEZONDA NELER OLACAK?
Lady Whistledown, 3. sezonun tamamen kendisi ve aşk hikayesiyle ilgili olduğunu açıkladı.

Penelope Featherington'ı oynayan aktris Nicola Coughlan, Pazar günü Netflix'in FYSEE panelinde haberi verdi.

"Leydi Whistledown gibi ben de bir süredir bir sır saklıyorum ve üçüncü sezonun Colin ve Penelope'nin aşk hikayesi olduğunu size doğrulayabilirim" dedi. "İkinci sezona kadar iki haftadan beri bu sırrı sakladım."

İlk iki sezon boyunca Penelope, yakın arkadaşı Colin Bridgerton'a (Luke Newton tarafından oynanan) olan aşkını yalnızca izleyicilere açıkladı. Ancak 2. sezonun sonlarına doğru Colin Penelope'nin her zaman onun yanında olduğunu fark ettiğinden onu farklı gözlerle görmeye başlıyor.

Newton, Netflix'e "Bu ilişki için çok fazla sevgi var" dedi. "Bu, bu hikayenin öne çıkması için gerçekten heyecanlı insanlar olduğu için baskı yaratıyor. Ama aynı zamanda beni gerçekten ısıtıyor."

Üçüncü Bridgerton kitabı Benedict Bridgerton'a ve dördüncü kitabı Penelope ve Colin'e odaklandığından, yazar Julia Quinn'in orijinal zaman çizelgesinden bir sapma yaşanıyor. Yine de hayranlar, şovun başlangıcından bu yana arkadaşlık konusunda bir gelişme bekledikleri için hayal kırıklığına uğramayacaklar.

Netflix ayrıca 3. sezonda Penelope ve Colin'in "arkadaşlığının Lady Whistledown olarak çifte hayatını dengelerken potansiyel olarak daha fazla bir şeye dönüşeceğini" doğruladı.

NE ZAMAN GELİYOR?
Sezon 2 bugün 25 Mart'ta yayınlandığı için, önümüzdeki iki sezonun ne zaman yayınlanacağını söylemek için şu anda çok erken, ancak kaynak materyale bakarsak hikayenin neye odaklanacağına dair bir fikrimiz var: Julia Quinn'in Bridgerton'ı romanlar.

Başından beri, Chris Van Dusen tarafından yaratılan TV dizisinin planı, Quinn'in romanlarının formatını takip etmekti ve her taksitte farklı bir Bridgerton kardeşe odaklanıldı. İlki Daphne (Phoebe Dynevor tarafından canlandırılıyor) etrafında dönüyor ve ikincisi Lord Anthony (Jonathan Bailey) üzerinde odaklandı.

Toplamda sekiz Bridgerton kardeş ve sekiz kitap var. Netflix dizisinin de sekiz sezon olup olmayacağını zaman gösterecek.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?
Jonathan Bailey, nam-ı diğer Anthony Bridgerton, geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosunun bu Haziran ayında 3. sezona geri döneceğini doğruladı. Ayrıca Francesca Bridgerton rolündeki Ruby Stokes'un yerine Hannah Dodd da diziye katılacak.