Madonna'yı Julia Garner Canlandıracak
LIFESTYLE

Madonna'yı Julia Garner Canlandıracak

Madonna'nın biyografik filminde ikonu Julia Garner canlandıracak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Haziran 2022

Bir Madonna biyografisi yaratmaya gelince, efsanevi şarkıcı meseleyi kendi eline aldı.

Pop Kraliçesi, hayatı, onlarca yıllık kariyeri ve bir sanatçı olarak yolculuğu hakkında bir film yönetecek. Madonna, Amy Pascal'ın (Little Women, Spider-Man: Homecoming) dahil olduğu bir ekiple birlikte yapımcılık yapıyor.

Madonna'nın filmi yönetme kararı oldukça özel, çünkü süperstarlar biyografik filmlerinde genellikle projeye yalnızca teğetsel olarak dahil oluyor veya yaratıcı danışmanlar olarak hizmet ediyor. Ancak 63 yaşındaki pop ikonu için kendi hikayesini kendisinden başka hiç kimse iyi anlatamazdı.

Bir açıklamada , "Hayatın beni bir sanatçı, müzisyen, dansçı, bu dünyada yolunu bulmaya çalışan bir insan olarak çıkardığı inanılmaz yolculuğu aktarmak istiyorum" dedi . "Bu filmin odak noktası her zaman müzik olacak. Müzik devam etmemi sağladı ve sanat beni hayatta tuttu. Çok fazla anlatılmamış ve ilham verici hikaye var ve bunu benden daha iyi kim anlatabilir. Benim sesim ve vizyonumla roller coaster hayat yolculuğumu paylaşmak çok önemli."

Inventing Anna ve Ozark yıldızı Julia Garner, yaklaşan biyografide Madonna'yı oynayacak. Aktrisin, hayranların "Madonna Eğitim Kampı" olarak adlandırdığı oldukça rekabetçi ve yorucu bir seçme sürecinde "bir düzineden fazla aday" arasından Madonna'nın favorisi olduğu bildirildi. Bazı kaynaklar, Garner'ın teklifi resmi olarak kabul etmediğini bildirse de, ekibinin herhangi bir gün imzalaması bekleniyor. Alexa Demie, Florence Pugh ve Sky Ferreira gibi aktris ve müzisyenlerin hepsinin rol için seçmelere katıldığı söylendi.

Juno, Jennifer's Body ve Young Adult'ın arkasındaki Oscar ödüllü senarist Diablo Cody, Madonna ile birlikte yakında çıkacak olan uzun metrajlı filmin senaryosunu yazmasına yardımcı oldu, ancak Entertainment Weekly'ye göre başka projelere "geçti".

Universal Pictures tarafından hazırlanan ve henüz adı belli olmayan biyografimin çıkış tarihi de bilinmiyor.