Chanel'in Podcast'i İkinci Bir Seri İçin Geri Dönüyor
LIFESTYLE

Chanel'in Podcast'i İkinci Bir Seri İçin Geri Dönüyor

"Chanel Connects" film, sanat, dans ve müzikten yenilikçi yeteneklerle dünya çapında çeşitli konuları keşfedecek.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Haziran 2022

Fransız lüks markası Chanel'in sanat ve kültür podcast'i "Chanel Connects" film, sanat, dans, müzik ve daha pek çok alanda yeni bir kreatif kadrosuyla ikinci bölümüyle geri dönüyor.

"Sanat ve kültürdeki yeniliklere" odaklanan açılış serisinden sonraki söyleşiyi ileriye taşıyacak olan ikinci sezon, Maisie Williams, Grimes, Kehinde Wiley, Lil Buck, Honey Dijon, Anicka, Yi, G- Dragon ve Misan Harriman gibi endüstri figürleriyle "sırada ne olacağını" keşfedecek.

Podcast'te tartışılan konular Harriman ve Wiley ile "Myth Making"; Williams ve Grimes ile birlikte "Into the Metaverse"; Yönetmen Emerald Fennell ve yazar Gillian Flynn'in oynadığı "The Comedy in Tragedy" ve Lil Buck ve David Hallberg'in oynadığı "Transforming Dance".

İlk kez, sekiz bölümden ikisi daha geniş bir kitleye ulaşmak için Korece ve Fransızca olacak. Tüm bölümler tüm akış platformlarında ve markanın kendi sitesinde mevcut.

Chanel'in küresel sanat ve kültür başkanı Yana Peel, dizinin "bizi ileriye taşıyan cesur fikirleri kutlarken, dünyanın en yaratıcı zihinlerine ender bir bakış açısı sunacağını" söyledi. Sesleri ve cesur hırsları yalnızca bugünün kültürünü tanımlamakla kalmıyor, geleceğin konuşmalarını da şekillendiriyor." dedi.

2017'de marka, arkadaşları ve şirketin marka elçileri olan Keira Knightley, Sofia Coppola ve Williams ile birlikte moda odaklı bir dizi olan 3.55'i piyasaya sürerek lüks moda podcast'leri dünyasına adım attı.

"Into the Metaverse" adlı birinci bölümde Williams, şöhretin denemeleri ve sıkıntıları hakkında açılıyor ve oyunculuğun tatmin edici olacağını bildiğini, ancak "ünlü olmanın gerçekten tatmin edici olmayabilir. İnsanlar için gerçekten önemli olduğunu düşündüm, ne kadar ünlü olursan ol, işin en iyi yanının bu olmadığını anlıyorsun."

"En büyük şey, dijital dünyanın zihinsel sağlık yönüdür. Bir nevi derin sona atladık ve insanlar sosyal medyada ve her şeyde ne kadar yoğun olacağını gerçekten düşünmediler. "diye ekliyor Grimes, Williams'ın amacına.