Barbie'nin Ken'i Ryan Gosling'e İlk Bakış
LIFESTYLE

Barbie'nin Ken'i Ryan Gosling'e İlk Bakış

Margot Robbie'li Barbie filminde Ken'i canlandıracak olan Ryan Gosling'den ilk fotoğraf geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2022

Warner Bros., Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu Barbie filminde Ken'i canlandıran Ryan Gosling'e ilk bakışını yayınladı.

CinemaCon 2022'de paylaşılan bir ilk bakış fotoğrafında hayranlar, yaklaşmakta olan filmin baş rolündeki Robbie'yi ilk kez gördüler. Resimde, Robbie pembe üstü açık arabasında bir saç bandı ve buna uygun bir bluzla gezintiye çıkıyordu.

Stüdyo şimdi yeni bir fotoğrafta Barbie'nin erkek başrolü Ken olarak karakterdeki Ryan Gosling'in bir görüntüsünü yayınladı. Gosling, kot yelek, uyumlu kot pantolon, platin sarısı saç ve çok ciddi bir suni bronzlukla kaplıyken neredeyse tanınmaz görünüyor. Gosling, Barbie'nin sahil evi olduğu varsayılarak, arkadaki büyük bir yapıya uyan pembe bir sütuna yaslanmış olarak görülüyor.

Görüntüler paylaşılsa da olay örgüsünün ayrıntıları hâlâ gizliliğini koruyor. Ancak yardımcı oyuncu kadrosunda Gosling ve Robbie'ye katılanlar arasında America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera ve daha fazlası yer alıyor.

Barbie filminin 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olması bekleniyor.