Beyonce'nin Renaissance'ı 29 Temmuz'da Geliyor
LIFESTYLE

Beyonce'nin Renaissance'ı 29 Temmuz'da Geliyor

Beyonce'nin 16 şarkılı yeni albümü "Renaissance"ın birinci kısmı 29 Temmuz'da çıkıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2022

Beyonce, 2016'daki Lemonade'den 6 yıl sonra yeni albümü Renaissance'ı duyurdu. Geçtiğimiz günlerde pop ikonunun web sitesinde ortaya çıkan bazı işaretler ve sosyal medyadaki gizemli hamleler sonucu yeni albüm söylentileri ortaya çıkmıştı. Beyonce, Instagram bio'suna "act i, RENAISSANCE, 7.29" yazarak bazı ipuçları sundu.

40 yaşındaki müzik efsanesinin uzun zamandır beklenen yedinci stüdyo albüm için internet sitesinden bir ön sipariş vermek mümkün. Görünen o ki ön sipariş bir kutu seti içeriyor; içinde ise bir CD, T-shirt, 28 sayfalık bir fotoğraf kitapçığı ve bir mini poster bulunuyor. Ürünün albüm çıkışının ardından 29 Temmuz'da sevkiyata başladığı belirtiliyor.

Yıldız, projenin 'Act 1'ini açıkladı, bu yüzden birden fazla bölümde bir proje olabileceği görülüyor. Spotify, Apple Music, Tidal ve YouTube dahil olmak üzere çeşitli müzik platformları, 'Act i, Renaissance' başlıklı bir resim paylaşarak çıkışı onayladı.

2016'da Beyonce, beğenilen Lemonade'yi piyasaya sürdü ve ardından 2018'de kocası Jay Z ile birlikte ortak kaydı Everything Is Love'ı yayınlamak için bir araya geldi.

Son zamanlarda Beyonce, solo döneminin sonraki adımlarına başlamaya hazırlanmadan önce sosyal medyadaki tüm profil resimlerini sildi. Yıldız, son sürümünün haberlerini sosyal medya profillerinde, biyografisinde Twitter, Instagram ve Facebook sayfalarında paylaştı.

Kasım 2021'de King Richard filminin müziklerinde yer alan yeni "Be Alive" parçasını yayınladı.

Ağustos 2021'de Harper's Bazaar ile yaptığı röportajda Beyoncé, yeni müzik üzerinde çalıştığını açıklamıştı. "Geçen yıldaki tüm tecrit ve adaletsizlikle birlikte, hepimizin kaçmaya, seyahat etmeye, sevmeye ve tekrar gülmeye hazır olduğunu düşünüyorum" dedi. "Bir rönesansın ortaya çıktığını hissediyorum ve bu kaçışı mümkün olan her şekilde beslemenin bir parçası olmak istiyorum. Bir buçuk yıldır stüdyodayım. Bazen binlerce ses arasında kişisel olarak arama yapmam bir yıl sürüyor. Sadece doğru vuruşu veya kapanı bulmak için. Bir koroda 200'e kadar yığılmış armoni olabilir. Yine de, kayıt stüdyosunda hissettiğim sevgi, tutku ve şifa miktarı gibisi yok. 31 yıl sonra, aynı heyecan verici hissettiriyor dokuz yaşındayken olduğu gibi. Evet, müzik geliyor!"